25. 7. 2014

Comic-Con 2014: Reign

Comic-Con 2014: Reign

Také představitelé hlavních postav z francouzského dvora — Toby Regbo, Megan Follows a Adelaide Kane — se společně s výkonnou producentkou Laurie McCarthy sešli na letošním Comic Conu v San Diegu, aby lehce naťukli něco z toho, co se bude dít v nadcházející sezóně seriálu Reign.

Kane ubezpečila fanoušky, že prozatím jde manželství Mary a Francise dobře, i když McCarthy varovala, že by měli být trochu nervózní, neboť bude pár čelit nespočtu překážek, a to jak politickým, tak děsivým. Jednou z těch pozdějších bude Francisova vina nad zabitím otce, kterou bude pociťovat. „Bude mě to uvnitř sžírat,“ dodal Regbo.

„Druhá řada se bude především zabývat tím, co se děje za zdmi hradu,“ vysvětluje McCarthy s tím, že mnoho urozených čekalo na svoji příležitost u dvora. Dále to vypadá na to, že král Henry bude mít v pekle společnost! Mor prosákne i do hradu. „Ne každý to přežije a mezi obětmi budou i naši lidé,“ prozradila producentka. Některé z těchto smrtí budou již v první epizodě. „Následky pohromy budou též zajímavé. Francis zdědí národ, který je zmítán touto strašnou chorobou,“ přibližuje situaci McCarthy.

Není žádným překvapením, že situace okolo Francise, Mary a Loly bude po narození dítěte přinejmenším zvláštní. Fanoušci se však vůbec nemusí bát, že by odpadly slovní přestřelky a napětí mezi Mary a Catherine. „Neexistuje dostatek síly, která by napětí prolomila,“ řekla Follows.

Na otázku ohledně dítěte Frary odpověděla producentka, že možné je všechno. „Budou se o něj snažit,“ pověděla Kane s tím, že se vyloženě těší na sobotní natáčení, kde ji čeká ošemetná postelová scéna s Regbem. Pro ty z vás, co máte rádi historii, úmrtí Francise nebude tak rychlé, jak tomu bylo ve skutečnosti. „Ještě se nehodlám rozloučit s Tobym nebo Francisem,“ sdělila McCarthy a zdůvodnila to tím, že je velkou fanynkou Frary.

Rozhodně však nepočítejte s tím, že by se někdy v dohledné době nebo vůbec někdy vrátil trojúhelník Mary / Francis / Bash. „Zůstane mezi nimi krásné pouto,“ řekla Kane. „Nemyslím si ale, že by na to někdy vlítli.“

Druhá řada úspěšné novinky stanice CW Reign se na obrazovky vrací 2. října 2014.


Na co se v seriálu těšíte? Kdo si myslíte, že bude obětí moru?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Klik

Klik

Hlavne že nebude milostný trojuholník Bash/Francis/Mary :)
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Já jsem hlavně zvědavá, jak vysvětlí malého Jakuba. V realitě byla vdaná za Francise 2,5 roku, pravděpodobně...
před 9 roky
Další články k tématu