21. 7. 2013

Comic-Con 2013: Bates Motel

Comic-Con 2013: Bates Motel

Seriál Bates Motel vzbudil ještě před svou premiérou veliký ohlas. Aby také ne, když měl pojednávat o mládí slavného sériového vraha Normana Batese. Seriál se tedy hned od začátku dostal pod drobnohled a to samé čekalo i na jednotlivé herce v hlavních rolích.

Naštěstí to s nimi vůbec nic neudělalo a my jsme se dočkali jednoho z nejlepších seriálů letošního roku. Proto není divu, že byl sál u příležitosti panelu Bates Motelu na Comic-Conu v San Diegu nacpaný k prasknutí. Co všechno bylo prozrazeno o připravované druhé řadě?

Kde je Freddie Highmore?

Představitel hlavního hrdiny, Freddie Highmore (Norman Bates), se na panelu vůbec neukázal. Nebo to tak alespoň mělo zpočátku vypadat. Tvůrci Freddieho neúčast omluvili a následně promítli vtipné video, v němž Freddie na oko vyšiloval z toho, že je jeho seriálová matka Vera Farmiga (Norma Bates) mnohem slavnější než on a dokonce za svou roli získala nominaci na Emmy. Jakmile video skončilo, Freddie se za bouřlivého potlesku připojil k ostatním a panel mohl řádně začít.

Whodunnit? (Kdo to udělal?)

Vzpomínáte si na poslední scénu z finále první řady? Fanoušci na Comi-Conu očividně ano, a tak se jedna z prvních otázek směřovaných na Freddieho zabývala právě tímto tématem. Freddie však zůstal záhadný jako hrad v Karpatech a pouze prohlásil, že vůbec netuší, kam druhá řada jeho postavu zavede. Dává nám tím snad najevo, že nakonec za tím, co se stalo v prozatím posledním díle, nestál on, ale někdo jiný? Jak to tedy nakonec vlastně bude? Na odpovědi si zřejmě budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat.

Farmiga ve středu pozornosti

Vera Farmiga v první sérii jako Normanova matka zaválela, a tak není divu, že jí byla věnována značná pozornost. Tvůrci prozradili, že se můžeme těšit na jejího bratra. A jako by Batesova rodina neměla už dostatek problémů, Norma i Norman budou mít v nadcházející řadě také trable milostné. Pro obě postavy se objeví dva nové objekty zájmu. A jako by už tak neměla Vera dostatek pozornosti, od druhé epizody druhé řady se rozjede dějová linka, kterou sama scenáristům navrhla. Stane se ze seriálu One woman show?

Bez zkoušení to nejde

Když se Freddieho zeptali, jak se na roli Normana připravuje, odmítl odpovědět. Zřejmě nechtěl prozrazovat tajemství svého úspěchu méně nadaným kolegům. Zato ale obratně odvrátil pozornost od sebe opět na Veru. Začal totiž vyprávět o tom, jak spolu s ní zkoušel scény, během nichž má Norman vidiny a rozmlouvá se svou imaginární matkou. Prý bylo třeba nacvičit správný tón hlasu. A když už na to přiška řeč, Freddie vztah mezi Normanem a Normou označil za zvláštní. Zato Vera si dovolila nesouhlasit. Podle ní je ten vztah pěkný.

Všechno je naplánované

Tvůrci prohlásili, že už mají pěkně dopředu všechno rozplánované. Vědí, jak bude příběh pokračovat a jak skončí. Chtějí tomu věnovat dostatek času. Nechtějí protahovat ani nic urychlovat. Dopředu však nikomu nic neprozradí. A tak si budeme muset počkat, jak se to celé nakonec vyvrbí. Pokud si však tvůrci udrží laťku stejně vysoko jako u první řady, tak se máme na co těšit.


Zaujala vás první řada Batesova Motelu? Budete se dívat i na tu druhou?

(Zdroj: CraveOnline.com)

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu