21. 7. 2013

Comic-Con 2013: True Blood (Pravá krev)

Comic-Con 2013: True Blood (Pravá krev)

Minulý týden zůstali fanoušci True Blood (Pravá krev) po sledování epizody v šoku. Kristin Bauer van Straten se účastnila seriálového panelu na Comic-Conu, kde mluvila o roli Pam v tomto smrtelném souboji. Bohužel, Alexander Skarsgard se nezúčastnil. Naštěstí promítaný trailer na zbylé epizody série Erica ukázal, takže fanoušci můžou mít nějakou naději.

Koho zajímá, jak to dopadne s dalšími obyvateli Bon Temps, s upíry a lidmi? Kdo přežije? V dnešním článku si sepíšeme jedenáct postřehů a odpovědí, které na Comic-Conu herci spolu s výkonným producentem Brianam Bucknerem prozradili.

Pozor, spoiler!

Spoilery nadupaný trailer pro nadcházející epizody nabídnul náhled toho, co čeká na naše oblíbené postavy. Sookie je na pohřbu, Sam a Nicole mají sex, Bill vezme oblast útokem, ovšem nakonec skončí v místnosti, kterou viděl ve svém proroctví. A rozhodně nevypadá, že mu je dobře.

Trnitá cesta Billa a Sookie

Tento pár se nemá příliš v lásce od doby, kdy mu Sookie probodla srdce kolíkem. „V jedné minutě říkají, jak se milují, a v další po sobě hází talíře a křičí, že definitivně končí,“ řekla Anna Paquin. Existuje vůbec ještě šance, že se tento pár dá znovu dohromady?

Benlow

Možná Sookie najde lásku u Warlowa, hybrida, který se ji snaží ulovit již několik desetiletí. „Jedna část Sookie v současnosti nevěří vůbec nikomu,“ řekla Herečka. Nicméně uznala, že Warlow ji velmi přitahuje. „Bohužel, jejich interakce odhalila pravdu o rodičích, kteří ji plánovali zabít, když byla ještě dítě. To je docela blbá zpráva,“ žertovala Paquin. Pořád je tu ale naděje. Na otázku, zda je Warlow opravdu čisté zlo, se divákům dostalo odpovědi: Ještě uvidíte pořádně zamotané události.

Ochranitelka Tara

Tara přestane být přehnaně emotivní a začne se otrkávat. V nadcházejících epizodách si na svá bedra vezme novou úlohu. „Tara se stává ochranitelkou a tak trošku starší sestrou určitých dalších postav,“ říká její představitelka, Rutina Wesley. Kromě toho dodává, že se její cesty zkříží s Ericovou novou svěřenkyní Willou. Opět. Brzy.

Jessičina sebenenávist

Poté, co vypila všechny Andyho vílí dcery až na jednu, se Jessica dostala do nápravného tábora. „Jessica bude muset hodně pykat za to, co se stalo; především uvnitř sebe sama, ve svém srdci,“ sdělila Deborah Ann Woll. „Bude jí dlouho trvat, než si dokáže odpustit. Nyní se nenávidí, uvidíme, jak se z toho dostane.“ To ovšem znamená, že se Jessica nebude snažit zabránit omílanému proroctví.

Jasonova budoucnost

Ryan Kwanten poznamenal, že Jasonovým hlavním cílem je zachránit Jessicu. Kromě toho ale najde také novou motivaci ve snaze o nalezení vraha jeho rodičů. Přesto udělá pár špatných rozhodnutí během toho, když bude hledat odpovědi: „Myslí si o sobě, že je Rambo, ale krutě selže.“

Smrtelný duel

Minulý týden bojovali o přežití tvůrce a chráněnkyně, když Eric s Pam dostali kolíky s úkolem probodnout toho druhého. Pam je prý povrchní, ovšem to nic neříká o tom, jestli pro ni souboj skončí dobře. Její představitelka však věří, že Pam může Erica porazit.

Sam na útěku

Poté, co Sam zachránil Emmu a Nicole ze spárů vlkodlaků, se skupinka musí vydat na útěk. „Vlkodlaci jsou nebezpeční. Podrazil jsem ty špatné lidi. Alcide není bezvýznamný,“ řekl Trammel. Joe Manganiello dodal: „Nedávejte velkému naštvanému vlkodlakovi pěstí. To fakt není dobrý nápad.“ Sam a Nicole budou na útěku, ale podle toho, co nabídlo promo, to vypadá, že pár bude mít čas i na nějaké… vedlejší aktivity ve sprše.

Newlinovi

Sarah Newlin je na válečné stezce, když se snaží zbavit svět upírů. Už nemá moc prostoru soustředit se na svůj milostný život. Steve Newlin má také dost práce s Jasonem, ale kromě toho se zaměří také na pomstu vůči Ericovi, který zabil Russella Edgingtona. „Se Sarah měl vždycky zvláštní vztah. Upíná se k ní, doufá, že se přes to dostane bez újmy,“ řekl Michael McMillian.

Sourozenecká rivalita

„Jen počkejte, až se Pam dozví o nové sestře Wille! Spolupráce s ostatními není její silná stránka. Dosud nikdy dříve se o Erica nemusela dělit,“ řekla Bauer. „Brzy se dozvíme, jak na to bude reagovat. Mezi Pam a Ericem existuje pevné pouto, které letos bude otestováno.“

Návrat ke kořenům

Herci toho o finále řady moc neprozradili, ale Buckner řekl, že epizoda bude připomínat začátky: „Rozhodně vám bude připadat, že se seriál vrací ke kořenům. Bude to především o této skupince lidí, kteří žijí v Bon Temps. Budeme se snažit, aby množství vyprávěných příběhů prořídlo, abychom se vydali zpět domů.“


Těšíte se na druhou polovinu série? Jste rádi, že se seriál vrátí ke kořenům? Budete koukat i příští rok?

(Zdroj: TV Guide)

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
stekna

stekna

škoda že to má málo dílů a na další serii budeme dlouho čekat
před 10 roky
Salem

Salem

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pc5uF1I1eNk kdo pozná tu holčičku na tom videu :)
před 10 roky
reallyreallychildish

reallyreallychildish

Super, jsem zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet. :) A jen malá poznámka (připadám si hrozně, protože tě...
před 10 roky
Další články k tématu