23. 7. 2013

Comic-Con 2013: Revolution

Comic-Con 2013: Revolution

Druhá série úspěšného sci-fi seriálu Revolution odstartuje na NBC již 25. září. Na setkání fanoušků a tvůrců Comic-Con 2013 byly odhaleny některé novinky včetně velmi lákavého propagačního videa. Na co se můžeme těšit?

Během panelu věnovanému právě seriálu Revolution sliboval jeho tvůrce Eric Kripke, že druhá série bude o moc lepší než ta první. Čím toho hodlá dosáhnout? Elektřina zase naskočila, ale ne na dlouho. Jen aby stihli odpálit atomové bomby. Pozor na spoiler! Nepodaří se jim je zastavit. Kripke řekl, že se snaží být prvním televizním seriálem, který ztratí dvě velká města v průběhu prvních patnácti minut. Východní pobřeží bude naprosto ochromené.

Jak se hrdinům podaří přežít v tomto primitivním světě? Svět bez energie je fascinující koncept. Tento rok jsme ho prozkoumávali barbarsky se zbraněmi. Je to příběh o duchu Ameriky, o víře, Bohu, osudu a o tom, co se stalo ve věži. Možná došlo ke změně reality a my to společně odhalíme. Minulá série byla o válce, další se bude týkat právě této záhady. Zcela jistě došlo ke změnám zákonů fyziky.

K hercům v druhé sérii se připojí nová postava Rachelina otce, kterého ztvární Stephen Collins (7th Heaven). Dostaneme nový pohled na Rachel, na to, jak vyrůstala… Její otec bude důležitou součástí prvních epizod druhé série.

Zvídavý fanoušek se zeptal, jak to bude s úmrtími v seriálu. Můžeme očekávat, že některá z postav zemře? V seriálu je velmi nebezpečno a pokud chcete, aby neumírali hlavní hrdinové, nemůžete hrát podle pravidel. Aby to nebezpečí bylo uvěřitelné a seriál nezačal ztrácet napětí, musíte tu a tam to nebezpečí ukázat. A lidé, které máme rádi, budou umírat…


Těšíte se, až se seriál na podzim zase vrátí? Máte tipy na to, která postava ze seriálu se s námi v druhé sérii rozloučí?

(Zdroj: Hitfix)

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Clear

Clear

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
lukascoolarik

lukascoolarik

Pěkný článek, lákavé video. :) Na druhou řadu se těším, ale už z videa se bojím, »SPOILER«... Ale...
před 10 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Wau, snad mají scénáristi dobré nápady na druhou sérii...jelikož ta první, byla dost dobře nabitá.
před 10 roky
Další články k tématu