21. 7. 2013

Comic-Con 2013: Banshee

Comic-Con 2013: Banshee

Drsný seriál Banshee si v první řadě díky své neuhlazenosti a brutalitě získal spoustu příznivců, kteří s napětím očekávali, co jim přinese panel na Comic-Conu v San Diegu. Jak se nakonec ukázalo, tvůrci i herci byli hodně opatrní ohledně toho, co vypustí na veřejnost, a tudíž jsme se toho moc nedozvěděli.

Dvě věci však za něco přeci jen stojí. Světlo světa totiž spatřil teaser na druhou sérii a úryvek scénáře s úvodní scénou druhé řady. No a pár novinek se z herců nakonec také povedlo vydolovat.

Novinky

Jak se herci staví ke svým postavám? Antony Starr prozradil, že se mu na své roli líbí rozmanitost. Lucas Hood rozhodně není statická figura a vývoj u něj bude ještě hodně zajímavý. Stejně tak i Ivana Milicevic (Carrie) ocenila různorodost své postavy, která přepíná mezi milující matkou a zadky nakopávající tvrďačkou. Hoon Lee (Job) se ke zpovědím přidal a také se rozplýval nad tím, jak si díky různorodosti své postavy užívá na place spoustu zábavy.

První řada ani zdaleka nenabídla všechna tajemství městečka Banshee. Takže se nemusíme vůbec bát o to, že by se druhá série točila v kruzích. Pořád toho je na pomyslném menu ještě dost a dost. Tvůrci se chtějí hlavně zaměřit na detailní vykreslení jednotlivých postav.

Scénář

Kromě diskutování o novinkách seriálu a o tom, co přinese druhá řada, producenti oznámili sálu, že pokud fanoušci okamžitě půjdou na facebook a dají To se mi líbí, tak zveřejní začátek scénáře nové série. Tak se i stalo a producenti dodrželi svůj slib. My vám zde nabízíme překlad druhé strany scénáře. Nejen, že se můžete těšit na scénu plnou akce dua Job a Sugar, ale zároveň se také dozvíte název prvního dílu druhé série. Už se těšíte na rok 2014? :-)

2. řada, epizoda 1 – Little Fish (Malá ryba)

Les v noci
Na zemi leží mrtvola a skrze její kostlivou ruku vidíme díru v zemi. Ve chvíli, kdy je z ní stažena deka, odhalíme Joba a Sugara kopající v pozadí. Sugar, který má ještě pořád obvázané své střelné zranění, stahuje deku a Job se mezitím opírá o lopatu.

Job: Máš taky nějakou jinou rychlost kromě pomalej jako hovno?
Sugar: Hej, zotavuju se ze střelnýho zranění.
Job: Správně, postřelili tě, protože jsi pomalej jako hovno.
Sugar: Kolikrát vůbec můžeš pohřbít jednoho chlapa?
Job: Vůbec bychom tady nebyli, kdyby ta tvoje líná prdel vykopala dostatečně hlubokou díru hned napoprvé.
Sugar: Sklapni a chytni ho za nohy!

Job zarazí lopatu do země a skloní se k Sugarovi.
Job: Ten sr*č ani žádnou nohu nemá.

Když Sugar s Jobem shodí mrtvolu na kameru…
Střih na titulky

Teaser na druhou řadu


Viděli jste první řadu drsné podívané? Získala si vás?

(Zdroj: TVAfterDarkOn­line.com a TVEquals.com)

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Maarti

Maarti

Těším se!
před 10 roky
psulek

psulek

Banshee je proste orgazmus pre oci a mysel. Proste pecka! Tak ako prve serie TrueBlood, ked to este viac...
před 10 roky
Další články k tématu