21. 7. 2013

Comic-Con 2013: HIMYM (Jak jsem poznal vaši matku)

Comic-Con 2013: HIMYM (Jak jsem poznal vaši matku)

Byl to panel začátků a konců. Herci a tvůrci sitcomu HIMYM (Jak jsem poznal vaši matku) se sešli na svém prvním Comic-Conu, kde fanoušky lákaly na nadcházející finálovou sérii oblíbeného seriálu.

„Je to velmi smutné, říkat vám sbohem. Milujeme naše fanoušky,“ řekl spolutvůrce a producent Craig Thomas. „Tohle je pro vás, lidi. Tohle je naše díky vám všem, důkaz toho, jak si vás vážíme.“ Devátá série prý bude nádherná a vtipná a dramatická a úžasná. Bude vhodným zakončením příběhu o Matce.

Nejvíce nadšený z představení Matky byl herec Josh Radnor. „Tak nějak se mi ulevilo, když Cristin Milioti zavítala do našeho seriálu. Lidé se mě konečně přestali na ulici ptát, kdo je matka. Hned, jak vkročila na plac, jsem to prostě věděl. Cítil jsem, že je to ona.“

I když se všech 22 epizod bude odehrávat během svatebního víkendu Barneyho a Robin, tým slibuje, že devátá série se od předchozích příliš lišit nebude. Můžeme se těšit na nespočet návratů do minulosti a pohledů do budoucnosti. „Všichni míří na tuto svatbu, to je náš nový rámec pro devátou řadu. Zdůrazňujeme slovo rámec, nechceme, aby se fanoušci báli toho, že se čtyři epizody budou věnovat objednávání svatebních květin,“ řekl Carter Bays. Thomas k tomu dodal: „Mysleli jsme, že skončíme po osmi letech. Devítka je tedy bonusový rok a můžeme říct, že jde doslova o Divoký západ. Cokoliv se může stát. Měníme hodně pravidel, včetně toho, jak to celé skončí.“

I když fanoušci už Matku poznali, to samé se nedá říct o Tedovi. Milostný trojúhelník s Barneym a Robin tedy bude pokračovat i nadále. Robin i Ted budou přemýšlet o tom, kdo je pro ně ta pravá osoba.

Seriál měl původně skončit prvním pohledem na Matku. To už je ale pasé. Nyní půjde o to dozvědět se, kdo tato dívka je. „Chceme Teda vidět šťastného, chceme vidět všechny ty skvělé momenty, kterého v budoucnosti čekají,“ řekl Thomas.

Koná se svatba a všichni jsou zváni. To znamená, že je velká šance, že se do seriálu vrátí postavy z minulých let. „Pokud jste si v uplynulých osmi letech někoho zamilovali, je velká šance, že se vrátí,“ řekl Bays. Jedním z potvrzených hostů je i Barneyho bratr James. Jak ale prozradil Neil Patrick Harris, James všem oznámí, že se bude rozvádět.

Zarytí fanoušci jistě vědí, že stále zbývají dvě facky. Producenti plánují, že tohoto množství plně využijí. „Chystáme epizodu přibližně v polovině série, která se bude točit jen kolem jedné facky. Možná tam zařadíme i hudební vystoupení,“ řekl Bays.

A jak to celé skončí? Thomas a Bays fanouškům odhalili, že část finále natočili již před mnoha lety. „Kousek úplného konce jsme s dětmi na sedačce natočili ve druhé sérii, než zestárli. Má to co dělat s tím, jak seriál skončí. Úplný konec jsme nezměnili,“ řekl Bays.

Na závěr mrkněte na video o tom, co za posledních osm let dělaly Tedovy budoucí děti :-)


Devátá série HIMYM je již za dveřmi. Jak to podle vás celé dopadne?

(Zdroj: TV Guide)

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Michalenka

Michalenka

ten pocit, kdyz Tedova dcera hraje v Nikite:D
před 10 roky
Salem

Salem

Taková ta malá roztomilá holčička to byla :) a teď vezme pušku a jde si zabít "strýčka"
před 10 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Moc se těším... i když to bude hodně smutné finále, smutné proto...že po takové dlouhé době, je už...
před 10 roky
Další články k tématu