21. 7. 2013

Comic-Con 2013: Lost Girl (Dívka odjinud)

Comic-Con 2013: Lost Girl (Dívka odjinud)

I letošní rok se do San Diega sjeli představitelé hlavních rolí kanadského nadpřirozeného seriálu Lost Girl (Dívka odjinud). Jenže stejně jako loni, ani letos není těch informací z panelu moc, takže tu opět máme jenom pár krátkých střípků… třeba to příští rok bude lepší. :-)

Na dotazy fanoušků odpovídali Kris Holden-Ried (Dyson), Ksenia Solo (Kenzi), Zoie Palmer (Lauren) a výkonní producenti a scénáristé Jay Firestone a Emily Andras.

Tak ať už se přesuneme k těm několika střípkům:

  • Bylo poznat, že si jsou herci vědomi toho, že jejich panel je poslední v ten den, takže se více odvázali. Třeba hned na začátku si Zoie a Kris vystřelili z tlumočníka do znakového jazyka, kdy začali křičet: „Penis, penis, penis!“ nebo „Kdo má průjem?“ :-D
  • Na panelu bylo přítomno více fanoušků Dysona, takže Zoie řekla, že má „nějakou práci“ a začala si rozepínat oblečení…
  • A Zoie ve svých vtipech pokračovala: „Celá čtvrtá série bude o tom, jak si bude Lauren v posteli užívat s Kenzi!“
  • Jelikož je to nadpřirozený fae svět, je možné cokoliv. Zoie tak věří, že by spolu Lauren a Bo mohly mít dítě!
  • Anna Silk (Bo) se na panelu „objevila“ prostřednictvím nahraného vzkazu. Nacházela se v bytě Lauren a prý jde projít její věci. Zoie vstala, aby jí ukázala svoji nelibost. :-)
  • Tvůrci téměř nespoilerovali, ale něco jim přeci jenom uteklo – zdá se, že fae dědí své schopnosti (nebo neschopnosti) prostřednictvím jednoho z rodičů. Bo však nejspíš bude zvláštní. Producenti si uvědomili svoji chybu, a tak se poté sami odmlčeli.
  • Zoie měla prakticky zakázáno mluvit o vztahu mezi Lauren a Bo.
  • Kris návštěvníky panelu vystrašil svým vlčím vrčením.
  • Co se týče vztahu Bo a Tamsin, tvůrci nebyli moc sdílní, pouze prozradili: „Dívejte se dále!“ Že by nás tedy něco čekalo?
  • Zdá se, že Rachel Skarsten (Tamsin) je tak trochu nemotorná. Emily Andras ji nikdy neviděla jíst něco, čím by se Rachel nezašpinila. Emily vyprávěla fanouškům příběh, jak šla zavolat Rachel na scénu, ta však zrovna jedla jogurt. A protože to bylo v počátku jejich společné spolupráce, byla Rachel ještě trošku stydlivá, takže chtěla jogurt vyhodit. Jenže kelímek jí prasknul, a tak měla po celém obličeji a na oblečení jogurt. Natáčet pak šla celá pokrytá jogurtem. :-D
  • Kris také vyprávěl příběh s Rachel – když spolu poprvé četli scénář, stoupla si přímo k něm, a tak to tam trochu zajiskřilo a bylo to velmi intenzivní. Kris se prý naprosto ztratil v jejich očích, že úplně zapomněl, co má říkat, jen jí zíral do očí. Studio mu pak poslalo vystrašený vzkaz, jestli se kolem Rachel dokáže ovládnout či ne.
  • Producenti vysvětlovali, že nezávislá hudba je důležitá pro seriál.
  • Byla promítána krátká ukázka ze čtvrté série.

Na panelu asi vládla příjemná a odlehčená atmosféra, co říkáte? Více informací se nám ale nepodařilo zjistit, pokud se však objeví ještě něco podstatného, článek budeme editovat…



Tak co říkáte na těch pár informací z panelu Lost Girl? Vypadá to, že se při natáčení asi opravdu hodně zasmějí… :o) A jste tým Dyson, Lauren nebo dokonce Tamsin?

(Zdroj: exodusofmetap­hors.tumblr.com)

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
c.arolinka

c.arolinka

Vždycky jsem nejvíc fandila Bo & Lauren. Jenže pak přišla do seriálu Rachel a je to jasné- Team Tamsin!!
před 10 roky
fandapcd

fandapcd

Přesně tak! Já to tak měla taky. :D Rachel prostě nelze odolat :D
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

konečně někdo! že? bylo jich tam nějak málo, ne? a vlastně nám neprozradili nic, protože už v 1....
před 10 roky
Další články k tématu