19. 7. 2013

Comic-Con 2013: Beauty and the Beast

Comic-Con 2013: Beauty and the Beast

Dlouhou dobu nebylo jasné, zdali se novinka stanice The CW Beauty and the Beast dočká objednávky na druhou sérii. Nakonec se jí dočkala a my tak díky tomu můžeme s napětím čekat na to, co se ve druhé řadě odehraje. Do té doby nám musí vystačit pár střípků z Comic-Conu v San Diegu. A tady jsou:

1) Už žádná procedurálka

Téměř každý kriminální seriál se musí potýkat s tím, že každý týden přináší zbrusu nový případ, který se většinou v tu samou epizodu uzavře. Takovému seriálu se říká procedurální. A jelikož BATB je zčásti také kriminálním seriálem, musel se s tím v první sérii potýkat. Ve druhé řadě to ale odpadne. Už žádné nové případy každý týden. Seriál si chce vybudovat řádnou mytologii a spoustu postranních i hlavních zápletek.

2) Časový posun

Druhá série nezačne hned tam, kde první skončila. Děj se posune o tři měsíce dopředu. První epizoda by se měla jmenovat Who Am I? (Kdo jsem?), což by měla být i taková hlavní otázka pro všechny postavy ve druhé řadě.

3) Čí jsem?

Jedním z hlavních témat první poloviny druhé řady bude Catherinin biologický otec, o kterém Catherine nebude na začátku řady stále vědět.

4) Catherine + Vincent navždycky?

Pokud jste si mysleli, že Cat s Vincentem už zůstanou nerozlučně spolu, tak jste se mýlili. Herci totiž odhalili, že by se na scéně mohlo objevit několik postav, které mohou mezi ústřední dvojici vrazit klín.


Sledujete Krásku? Jste zvědaví, jaká bude druhá série?

(Zdroj: TVLine.com)

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Adi

Adi

První sezóna byla fajn, tak doufám že druhá si udrží zavedené normy. :)
před 10 roky
petruska.77

petruska.77

BatB mě chytlo až na konci první série (nepřestala jsem v půlce koukat jako ostatní, protože jsem...
před 10 roky
Michalenka

Michalenka

BATB je fajn ale ze bych si na nem mela postavit zavislost, tak to asi ne:/ proste takovej oddychovej...
před 10 roky
Další články k tématu