20. 7. 2013

Comic-Con 2013: Defiance

Comic-Con 2013: Defiance

Akční sci-fi Defiance, jehož první série odstartovala letos v dubnu, je seriálem, který buď nesnášíte, nebo milujete. Propojení reálií s videohrou umožňuje divákům, kteří ji hrají, a zároveň sledují seriál, nenahraditelný zážitek. Na letošním Comic-Conu se představitelé hlavních rolí rozpovídali o seriálu a prozradili i něco málo o tom, co nás čeká v druhé sérii.

Dejte si pozor na spoilery, v článku je zmíněno několik věcí, které jsou dějově důležité.

Od Granta Bowlera (v seriálu Joshua Nolan) jsme se dozvěděli o původním scénáři seriálu. V původním příběhu, který se však na obrazovky nikdy nedostal, žil Nolan v Defiance už sedm let a měl s Amandou dceru. Irisa ani Tommy v této linii vůbec neexistovali. Nolan působil jako šerif už hodně dlouho a příběh začínal v okamžiku, kdy ve městě začnou problémy. Prozradil také, že druhá série bude vlastně novým začátkem. V první sérii jsme se seznamovali s novými postavami a prostředím. Druhá série bude v tomto směru podobná v tom smyslu, že už postavy, jejichž cíle i obavy známe. Víme, jak by si přáli, aby je vnímalo okolí a to všechno vezmeme, odpálíme a necháme je začít znovu.

V rodině Tarrových v druhé sérii navážeme tam, kde jsme skončili. Datak Tarr (Tony Curran) vyhrál volby na starostu Defiance a dostane další příležitosti k tomu, aby ukázal svou výbušnou povahu. Na druhou stranu však touží také po troše slitování. Soucit je něco, čeho se mu nedostávalo v dětství a v druhé sérii se mu jej proto dostane.

V nejzajímavější situaci na konci druhé série se ocitla Amanda Rosewaterová (hraje Julie Benz). Pro ni bude začátek druhé série opravdu velmi těžký a bude se potýkat hned s několika problémy. Zatím totiž neví, že její sestra Kenya (Mia Kirshner) byla otrávena a bude se snažit zjistit, co s ní je. Bude muset také zaujmout po výsledku voleb v Defiance nové postavení.


Co říkáte na první sérii? Hrajete počítačovou hru? Je něco, co byste rádi viděli ve druhé sérii?

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Clear

Clear

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Helo

Helo

Potom jak skončila první série, kterou jsem shodou okolností se spožděním dokoukal asi před hodinou se na...
před 10 roky
Další články k tématu