20. 7. 2013

Comic-Con 2013: Veronica Mars

Comic-Con 2013: Veronica Mars

Fanoušci umožnili, že se sen o filmu Veronica Mars stal skutečností. Tito vášniví lidé ukázali svou sílu i na letošním Comic-Conu, když doslova zavalili obrovský sál, kde se panel s hvězdami a tvůrci projektu konal. Byli svědky prvních záběrů, ve kterých si Kristen Bell oprášila roli ústřední hrdinky poprvé od doby, kdy byl seriál v roce 2007 zrušen. Během traileru byly v sále slyšet nadšené výkřiky. Poté přišly na řadu otázky a odpovědi, které sdělovali kromě Kristen a tvůrce Roba Thomase také Jason Dohring, Chris Lowell, Tina Majorino a další známí herci.

Trailer je na světě!

Speciálně pro Comic-Con vznikla rozšířená verze filmového traileru. Veronica je zde úspěšná právnička v New Yorku, která se vrátí do Neptunu na sraz ze střední. Jako svůj doprovod vezme Pize, svou starou známost. V Neptunu narazí na Weevila, který je nyní ženatý. Potká se také s Loganem a Dickem. Střih. Veronica je v šoku a utíká po zadním schodišti, slyšíme střelbu. Konec…

Jamie Lee Curtis na scéně

V traileru se Veronica uchází o novou důležitou práci. Ve scéně vidíme také známou herečku Curtis, která je její potenciální nadřízená. Curtis ovšem není jediné známé jméno, které chystaný film přitáhnul. „Rob má v rukávu spoustu es, mnoho lidí, o kterých zatím vůbec nevíte,“ lákal fanoušky Dohring.

Film a jeho neobvyklá inspirace

„Skoro z toho jde cítit námět Kmotra III,“ řekl Thomas. „Je to zvláštní. Proč ne třeba Kmotr II? Je to lepší film.“ Thomas má na mysli, že si Veronica myslí, že je nadobro z detektivního byznysu venku, ale nakonec je stejně vtažena zpět dovnitř.

Chris Lowell fandí týmu LoVe

I když Lowell hraje Pize, Veroničina přítele, herec se na panelu objevil s tričkem „Team Logan“. „Dnes jsem si vzal tohle tričko, aby mě náhodou někdo nezastřelil během chůze na pódium,“ žertoval. Aby se to ovšem vyvážilo, Dohring se v panelu objevil s tričkem „Team Piz“.

Rob Thomas je také pro LoVe

„Když jsem začal pracovat na scénáři, po každém dni jsem stoupl na běžící pás a sledoval epizody,“ řekl Thomas. Když se dostal k dílu, kde se Logan a Veronica poprvé políbí, všechno kliklo. „Přetočil jsem to zpátky, pak znovu a znovu. Když moje manželka vešla do pokoje, viděla, že mám v očích slzy,“ smál se Thomas. „Bylo mi trapně, ale prostě jsem to tak cítil!“

Ryan Hansen má jiné plány

Lásky k Loganovi už bylo hodně. Ryan sám kope za tým Dick. Když byl hercům položen dotaz, koho by nejraději hráli, téměř všichni bez váhání odpověděli, že Dicka. Výjimkou byl pouze Enrico Colantoni, který by bral roli Vinnieho Van Lowea.

Mac má nové vlasy

„Můžeme se chvilku věnovat tomu, jak moc sexy Tina je?“ řekla v jednu chvíli Kristen. Opravdu, herečka má nový sestřih, Mac bude mít makeover. Můžete se těšit na po stranách vyholenou Tinu!

Žádné odkazy na bývalé postavy

Když se fanoušci ptali, jestli se ve filmu bude probírat Lily, Beaver nebo Duncan, Thomas odpověděl: „Pravděpodobně ne. Fanoušci seriálu tam najdou pár ukrytých věcí, které dojdou jen jim. Ale hlavně jsme chtěli, aby lidé, kteří film uvidí bez předchozí znalosti seriálu, mohli sledovat také. V podstatě musíte vědět jen to, že když byla teenager, měla práci jako soukromé očko.“

Po filmu přijde pokračování

Thomas nedávno uzavřel smlouvu na dvě knihy. První z nich bude přímo navazovat na to, kde film skončí, a vyjde společně s uvedením filmu. Je tu ale šance, že bude i druhý film? „No to doufám!“ odpověděl Thomas. „Chci z toho udělat takovou sérii, jakou má James Bond!“


Těšíte se, až se vám Veronica po dlouhých letech opět vrátí? Mrzí vás, že se neobjeví Lily a další postavy? Doufáte, že Logan a Veronica najdou svůj happyend?

(Zdroj: Vulture)

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Michalenka

Michalenka

asi nejlepsi clanek z celeho comic conu,))
před 10 roky
Adeelle

Adeelle

No jsem nadšená ! :)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tyhle články můžu číst furt dokola :D. už jen dva měsíce!
před 10 roky
Další články k tématu