20. 7. 2013

Comic-Con 2013: Bones (Sběratelé kostí)

Comic-Con 2013: Bones (Sběratelé kostí)

Pro fanoušky Bones (Sběratelé kostí) přinesl panel během Comic-Conu významné zprávy! Kůstka a Booth do toho v deváté sérii konečně praští! Aby toto oznámení bylo ještě více vzrušující, David Boreanaz si před narvaným sálem klekl na koleno a požádal svou kolegyni Emily Deschanel o ruku. Samozřejmě oba byli naplno ponořeni do svých rolí :-)

„Budu se vdávat za Davida Boreanaze!“ křičela herečka radostí jako odpověď na jeho otázku, čímž novinku nepřímo také potvrdila. „Myslím si, že lépe to vyzní, až se budou držet scénáře,“ žertoval showrunner Hart Hanson.

Panel zahájilo vtipné video, které vyzdvihlo komické elementy seriálu. Humor se projevil také přímo na pódiu. Po žádosti o ruku se ústřední dvojice vrhla na předčítání scénáře z finále osmé série. Fanoušci v sále se opět svíjeli smíchem, jelikož si oba herci prohodili role. Nicméně hlavním tématem panelu byla chystaná svatba.

„Všichni jsou na Bootha naštvaní kvůli tomu, že zrušil jejich zasnoubení,“ řekl o deváté sérii Hanson. „Nebudeme vás nijak balamutit, pár si opravdu v deváté sérii řekne ano.“

Fanoušci prý nemají očekávat, že by šlo o nějakou podřadnou slavnost. Události se zúčastní všichni členové rodiny Bootha i Brennanové. V premiéře deváté řady, která nese název The Secret in the Proposal, bude jejich vztah posunutý na zcela jinou úroveň; alespoň to tvrdí režisér Ian Toynton. Příběh začne tři měsíce po finále osmičky. Dvojice v té době bude na velmi „vážném“ místě. Ve druhé epizodě půjdou Booth a Bones v utajení do rekreačního střediska pro páry.


Rozhovor se postupně stočil k postavě Christophera Pelanta. Vypadá to, že všichni, kteří jsou se seriálem nějak propojeni, jsou z jeho přítomnosti už na nervy. Hanson potvrdil, že Pelant zemře, protože ho někdo udusí. „Myslím, že musí rychle zmizet. Booth by ho měl fakt drsně sejmout, nemyslíte?“ řekl Boreanaz. Poté ho napadla ještě lepší myšlenka: „Měli bychom ho vystřelit do vesmíru, stejně jako Moonrakera.“

Je šance, že devátá série přinese svateb více? Když se jeden z fanoušků zeptal, jestli se Sweets a Daisy dají opět dohromady, Hanson odpověděl, že si jejich svatbu dokáže velmi jasně představit.

Hodně fanoušků se ptalo Davida, jak by porovnal roli Bootha s Angelem. Nicméně nejlepší otázka padla pro Emily, když se jeden účastník zeptal, koho by herečka v Angelovi hrála. „Byla bych nesmrtelná, tím musíme začít.“ Boreanaz doplnil, že by z ní jistě byla mrtvá sběračka duší.

Hanson se svěřil, že sní o flashbackové epizodě, kde by známé postavy hráli mladší herci. „Myslím, že by byla sranda, kdyby je hráli děti. Prozatím jsme ale nepřišli na to, jak to reálně provést.“

Můžeme se těšit i na film? „Seriál by musel skončit, abychom o filmu vůbec začali uvažovat. Když skončí seriál, začneme se o tomto nápadu bavit,“ odpověděl Hanson.


Jste nadšení, že se dvojice po devíti letech dostane k oltáři? Myslíte, že jejich velkou svatbu jako již tradičně něco naruší? Chtěli byste po skončení seriálu vidět film?

(Zdroj: zap2it)

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Michalenka

Michalenka

jsem rada ze tvurci nedelali velke okolky ohledne svatby BB;))
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tak od toho comic-con obvykle je. já jen doufám, že si s tou daisy dělali srandu.
před 10 roky
Illyria

Illyria

Pravda, že vztahy on and off moc nemusím. Ale zrovna tihle dva mi nevadí :) Hodí se k sobě.
před 10 roky
Další články k tématu