23. 7. 2013

Comic-Con 2013: Community (Zpátky do školy)

Comic-Con 2013: Community (Zpátky do školy)

Další, kdo se na Comic-Conu dočkal svého, byli fanoušci komediálního seriálu Community (Zpátky do školy) ze stanice NBC.

Panelu se zúčastnili: Gillian Jacobs (Britta Perry), Alison Brie (Annie Edison), Yvette Nicole Brown (Shirley Bennett), Ken Jeong (Señor Ben Chang), Jim Rash (děkan Craig Pelton), Danny Pudi (Abed Nadir), producent Chris McKenna a tvůrce Dan Harmon.

V sále se diskutovalo hlavně o tom, že se k seriálu vrací showrunner Dan Harmon, který seriál opustil před čtvrtou sezónou, ale v červnu se k seriálu vrátil, aby vedl připravovanou pátou řadu. Harmon ke svému návratu řekl: „Cítím obrovský tlak, ale nikdo nechci více než já, aby vše proběhlo bez problémů“. K tomuto tvrzení poté dodal: „Je to zvláštní pocit odejít a vrátit se zpět. Chci, aby se těchto třináct epizod povedlo, ale rozhodně je nepovažuji za finálovou třináctku“.

Harmon prozradil, že natáčení páté série začne v následujících týdnech. Návštěvníci panelu poté dostali exkluzivní náhled na to, jak pracují scenáristé. „Je tam sice ještě pár prázdných míst, ale skripta pro pátou sezónu jsou už v podstatě hotová“. Harmon předpokládá, že těchto třináct epizod bude natočených už do Vánoc.

Další věcí, kterou showrunner prozradil, bylo, že pro následující sezónu připravuje animovanou epizodu a také pokračování Dungeon and Dragons. Dodal: „Nechci plánovat nic složitého a opakovat přešlapy ze třetí série, na kterých jsem se před odchodem dopustil.“

Community se na obrazovky vrátí s novou řadou až v midseason. Seriál byl nicméně prodán do syndikace, takže je šance, že si přes léto získá pár nových fanoušků. Stanice Comedy Central jej bude opakovat od úplného začátku pět dní v týdnu.


„Kdo se těší na pátou řadu tohoto komediálního seriálu a s tím spojený návrat kapku šílených postav?

Zdroj: (THR)

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Heimdal

Heimdal

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Marty8901

Marty8901

Technická poznámka: ...Jim Rash (děkan Craig Pelton), Pudi McKenna a tvůrce Dan Harmon... Nějak...
před 10 roky
ragelly

ragelly

Díky za upozornění.
před 10 roky
Další články k tématu