21. 7. 2013

Comic-Con 2013: Falling Skies

Comic-Con 2013: Falling Skies

Třetí řada seriálu Falling Skies se sice nezadržitelně blíží ke konci, ale ani to nezabránilo hercům a tvůrcům seriálu, aby na Comic Conu prozradili něco málo z nadcházejících epizod. Zpozornět by teď tedy měli hlavně ti, kteří už mají třetí sérii rozkoukanou a čekají na závěrečné epizody.

Je logické, že jsme vás o reportáž z panelu tohoto seriálu nemohli ochudit. Seriál se těší poměrně značnému zájmu a dobře víme, že i mezi vámi má řadu fanoušků. Takže neváhejte a začtěte se.

Rodina, nebo ufoni?

Noah Wyle, představitel Toma Masona, se rozpovídal o tom, jak těžkou volbu v této řadě Tom měl. Musel se totiž rozhodnout, zdali věnovat větší pozornost svým dětem, anebo své síly upnout k odboji proti mimozemským utlačovatelům. A i když má svou rodinu rád, cítí, že teď má šanci zapsat se do dějin. A ne je jen učit.

Temná strana síly

Zato Hal musel letošní řadu hlavně bojovat se svými vnitřními démony a pokušením. Největší podporu mu poskytuje Maggie (Sarah Carter), která má také zkušenosti s odoláváním vnitřním démonům, a tak ví, co se v Halovi odehrává. Jeho představitel Drew Roy prozradil, že ve čtvrté řadě čeká na Maggie a Hala pár zajímavých věcí.

Spása v dohledu?

Zatím to s lidmi v boji s mimozemšťany nevypadá moc dobře, a tak vyvstává logická otázka: „Dokáží někdy lidé převážit poměr sil na svou stranu?“ A tvůrci přispěchávají s odpovědí: „Je to možné.“ Příběh seriálu se totiž inspiruje americkou revolucí, v níž se také zdálo všechno ztraceno a pak se vše v dobré obrátilo. Příběh Falling Skies je vlastně příběh o lidské síle a houževnatosti.


(Zdroj: IGN.com)

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
tik.tak

tik.tak

Falling Skies je parádní seriál! Doufám, že budou dlouho (a hlavně kvalitně) pokračovat.
před 10 roky
manro

manro

Souhlas! :-)
před 10 roky
Další články k tématu