22. 7. 2013

Comic-Con 2013: Supernatural (Lovci duchů)

Comic-Con 2013: Supernatural (Lovci duchů)

Ani fanoušci Supernatural (Lovci duchů) nebyli na letošním Comic-Conu ochuzeni. Panelu seriálu se zúčastnily hlavní hvězdy a s nimi i výkonní producenti. Společně pak lákali na devátou sérii plnou andělů a démonů. Řeč přišla také na pouto Sama a Deana a na Castielovu novou lidskou podobu.

Sneak peek

Na začátek panelu se pouštělo video z osmé série, za kterým následoval první pohled na novou řadu. Kevin vyšiluje v bunkru. Když Dean vstoupí, prorok ho málem střelí šípem. „Jsi hrozná střelkyně, Katniss,“ poznamená Dean. Sam poté přivede spoutaného Crowleyho. Chtějí všechna jména lidí, kteří jsou posedlí démony, a plánují je získat tak, že Crowleymu zařídí vlastní soukromé peklo: izolaci.

Andělské šílenství

„Hodně rychle se dozvíme, že svět plný padlých andělů je v podstatě volný pro všechny,“ řekl producent Jeremy Carver. „Uvidíme, že se nejedná jen o jedno tělo. Bude tam spousta andělů s různými cíly. Mnoho z nich je ztracených a pomstychtivých. Svět padlých andělů je špinavý, krvavý, strašidelný a v určitém ohledu velmi lidský.“

Bratrské pouto

Poprvé po hodně dlouhé době si bratři vyberou sami sebe před nějakým hledáním. Společně jsou silnější než kdy dřív, ale zároveň budou muset čelit velkému množství pádů. V deváté sérii se dostanou do světa, kde neexistují hranice mezi nebem a peklem. „Budeme válčit společně. V tomto světě, kde se prochází pán pekla a andělé si dávají kafíčko, budeme sami sebe opravdu potřebovat,“ prozradil Jared Padalecki.

Člověčina

Castielova nová osobnost bude obrat o sto osmdesát stupňů. Předtím mohl využít své síly, aby bratrům pomáhal, teď je dobrý tak akorát k praní prádla. Změní se dynamika v tom ohledu, jak ho bratři využijí. „Cas konečně pozná, jaké to je jíst, co se s jídlem stane potom,“ žertoval Misha Collins. „Jste dospělý člověk a poprvé splachujete záchod. Bude to epické.“

Girl power

Na panelu se objevila také oblíbená Felicia Day. Tvůrci prozradili, že pro její Charlie mají v deváté sérii velké plány. Fanoušci se tedy můžou začít těšit!

Vzetí otěží

Jensen Ackles už má s režírováním epizod zkušenosti, Padalecki se do toho naopak nehrne. „Nemyslím si, že je to pro mě teď správná volba. Možná za pár let. Naše pauzy mezi natáčením jsou tak krátké!“ Na svůj debut se chystá Misha Collins, který se ujme sedmnácté epizody. „Díky Bobovi a Jeremymu za tu možnost. Předem se omlouvám za výsledný produkt,“ žertoval.

Co se s ním stalo?

Vrátí se antikrist Jesse? „Je to skvělá postava, se kterou se dá pořádně vyhrát,“ odpověděl Carver. „V prvních epizodách se zatím neobjeví, ale jak to bude dál, to zatím nemůžu prozradit.“

Spin-off!

Během Comic-Conu bylo také oznámeno, že stanice CW vyvíjí spin-off SPN. Zatím není k dispozici moc detailů. Někdy kolem dvacátého dílu budou představeny nové postavy, celá epizoda bude koncipována jako pilot novému seriálu.

Bratři Winchesterovi si oblíbili přírodu a celkově venkovní prostředí, nové postavy se naopak budou soustředit spíše mezi zdi.


Co říkáte na nápad spin-offu? Těšíte se, co devátá série přinese?

(Zdroj: TV Line a TV Line 2)

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
phoebess

phoebess

Mummy: díkec!
před 10 roky
Earenis

Earenis

To jsem zvědavá, co vymyslejí teda. Mám docela obavy...
před 10 roky
Nikuska181

Nikuska181

No tak ja sa veľmi teším. Novinka o spin-offe ma ani neprekvapila, dalo sa to očakávať, teraz je...
před 10 roky
Další články k tématu