22. 7. 2013

Comic-Con 2013: The Following

Comic-Con 2013: The Following

Zkuste hádat, který sériový vrah a vůdce kultů následovníků v The Following nezemřel? Pokud jste z toho nekonečného seznamu jmen, která popisu odpovídají, vybrali Joea Carrolla, získáváte bludišťáka.

Tak. Konec sarkasmu. Zpráva je to pravdivá, Joe Carroll vůbec není mrtvý. Informace byla zveřejněna během druhého comic-conového panelu seriálu The Following. Kevin Bacon zvedl telefon a sál se dočkal hlasitého odposlechu druhé strany, kde lidé poznali hlas Jamese Purefoye. Představitel Joea se následně připojil ke svým kolegům na jevišti.

Herec původně nebyl v plánu účastníků panelu The Following. Tvůrci až do nynějška neprozradili, zda se Joe ve druhé řadě objeví, jelikož všichni předpokládali, že zemřel ve finále první série.

„Jo, asi může být pořád naživu,“ potvrdil tvůrce seriálu, Kevin Williamson, a dodal, že Joe Carroll bude hrát ve druhé sérii opět důležitou roli. Purefoy se vyjádřil: „Je jako Fénix, který vstal z popela.“

Na otázku, kde se Joe ukrývá, měl jeho představitel zajímavé teorie. „Podezřívám ho, že volný čas využil k hledání podstaty sebe sama. Nebo se snaží zjistit, kde se jeho geniální plán zvrtnul. Vrátí se dvakrát tak silný a s dvakrát většími posilami.“

Williamson doplnil: „Minulý rok byl dost sobecký. Snažil se dát dohromady svou rodinu a napsat knihu. Nyní možná bude muset najít nový způsob, jak na sebe nahlížet jakožto na muže a nového vraha.“

O rok později

Druhá série opět bude obsahovat flashbacky, které divákům budou dále osvětlovat Joeovu minulost. Pravděpodobně se zaměří na jeho rodinný život, když byl ještě dítě a dospívající člověk. „Rádi bychom tuto oblast prozkoumali,“ potvrdil Williamson.

Na začátku druhé série bude značný skok v čase. „Druhá série začne rok po událostech, které se udály na konci první řady. Uvidíme ty, kterým se podařilo přežít,“ sdělil tvůrce. Zároveň dodal, že se druhá série nebude tolik točit okolo FBI, ale spíše se zaměří na své postavy. Kevin Bacon řekl, že se ve dvojce budou známé postavy nacházet na zcela jiném místě. Konkrétně Ryan nebude tak temný, bude mu lépe.

Druhá šance

Williamson se rozplýval nad druhými sériemi televizních seriálů. „Miluju druhé řady. Už jste si ujasnili, jak to funguje, víte, co jste udělali špatně. Seriál se stane bohatší a významnější zkušeností.“

Narvaný sál se poté podíval na prodlouženou finálovou scénu první řady, která potvrdila, že Claire (Natalie Zea) nepřežila. Herečka však má podepsanou smlouvu, takže je otázka, zda se scénář upraví, nebo zda se bude objevovat jen formou flashbacků.

Ve druhé sérii se objeví významné nové postavy. „Prozatím jsme do nových rolí nikoho neobsadili, ale plánujeme, že nováčci významně zasáhnou do života hlavních postav,“ řekl tvůrce seriálu. Někteří prý budou dobří, jiní pak čistí záporáci.


Těšíte se na druhou sérii The Following? Líbí se vám, že se příběh bude točit méně okolo FBI? Jak se asi Joe vrátí?

(Zdroj: THR)

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
inekafe

inekafe

nemusi umriet...boli natocene 2 rozne konce, jeden taky, aky bol odvysielany, t.j. ze koniec je otvoreny...
před 10 roky
Squerago

Squerago

Moc se těším na novou armádu Joa Carrola!
před 10 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

No, evidentně se máme na co těšit, i když prozradili pár věcí, stejně je to pořád takový záhadný do té...
před 10 roky
Další články k tématu