22. 7. 2013

Comic-Con 2013: Under The Dome

Comic-Con 2013: Under The Dome

Comic-Con 2013 už sice skončil, ale my máme ještě pár seriálu k sepsání. Jedním z nich je právě se vysílající letní novinka podle knižní předlohy Stephena Kinga, mysteriózní Under The Dome. Panelu v San Diegu se zúčastnili Dean Norris (James ‚Velký Jim‘ Rennie), Mike Vogel (Dale ‚Barbie‘ Barbara), Rachelle Lefevre (Julia Shumwayová) plus výkonní producenti Neal Baer a Brian K. Vaughan. Všichni společně oslavovali svůj první Comic-Con projekcí pondělní epizody. Producenti slíbili odpovědi na záhady seriálu.

A co nám tvůrci prozradili o 1. sérii? Připravte se na to, že následující řádky jsou plné masivních spoilerů.

1. Romantika pro Julii a Barbieho

Romantika je na cestě k Julii a Barbiemu. Zjistili jsme to po promítání pondělní (dnešní) epizody, která končí velkým okamžikem právě pro tyhle dva. Jack Bender, který tuhle epizodu režíroval, řekl: „Lidi, to je váš "Adam a Eva“ moment.„ Lefevre upozorňoval, že seriál by měl zůstat věrný chemii, která je mezi nimi. “Všechno to ničení, co tam bylo, bylo začátek něčeho. Mají před sebou dlouhou cestu a mají o čem mluvit, ale je mezi nimi něco, co je velmi těžké popřít."

2. Barbieho tajemství bude odhaleno

Mike Vogel přiznal, že Barbieho tajemství nakonec vyjde na povrch, protože nutí člověka, který byl hrdinou Chester´s Mill, hodně vysvětlovat. „Určitě komplikuje věci víc, než ostatní.“, říká. „Proti Barbiemu je vzneseno spousta obvinění, ale lidé se budou muset podívat do minulosti, na to dobré, co udělal, když tam byl, takže se s tím budou muset smířit.“

3. Junior není po otci

Dean Norris, který byl k vidění i na panelu Breaking Bad, žertoval, že obraz jeho seriálového syna Juniora (Alexander Koch) je prostě špatně pochopitelný. „Je to sladké dítě“, řekl s úsměvem. „Je jako jeho matka, ne jako já!“ Pravda, Norris prozradil, že Juniorova zesnulá matka přijde do hry. „Jablko nepadá daleko od stromu“, dodal.

4. Vše se vyřeší a potkáme další obyvatele

Tajemství Velkého Jima okolo propanových zásob bude vysvětleno v této sérii. „Slibujeme, že všechna tajemství, která se ještě objeví, budou vyřešena v této sezóně“, řekl showrunner Neal Baer s tím, že Jimovo, Dukeovo (Vévoda) a pastorovo spojení bude odhaleno. „Také se objeví více obyvatel Chester´s Mill, se kterými jsme se dosud nesetkali. Objeví se tajemné ženy, které byly v pasti“, řekl Baer. " Pod kopulí máme 2000 lidí a někteří nováčci budou opravdu důležití pro vývoj příběhu."

5. Angie bude volná

Angie (Brittany Robertson) uvidí denní světlo šťastná. Jak se zbaví psychopata Juniora bude odhaleno v 6. epizodě.

6. Je to koule?

Producenti řekli, že 7. epizoda naprosto změní hru. Dozvíme se, jestli kupole je nebo není koule.

7. Chceme další sérii

Producenti zopakovali, že chtějí pokračovat v seriálu i po první sezóně, varují totiž, že zatímco záhady vyplavou na povrch v prvních epizodách, dále je tam toho spoustu co říct. „Chystáme se vám připravit více tajemství, která budou odkrytá.“

8. Finále

Pokud jde o finále, Brian K. Vaughan upozornil, že ne všechno se vyřeší. „Finále končí pekelným cliffhangerem, takže pokud nebudeme mít to štěstí vrátit se se druhou sérií, jste v háji. Pak napište kongresmanům!“

Promo na 5. epizodu Blue On Blue


Co říkáte odhalené informace? Přáli byste to Julii a Barbiemu? Co si myslíte o Juniorovi? Víte už teď, že byste chtěli další řadu?

(Zdroj: THR)

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Odyssea

Odyssea

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu