20. 7. 2013

Comic-Con 2013: Nikita

Comic-Con 2013: Nikita

Nikita to na The CW nikdy neměla příliš jednoduché. Už od prvních dílů se musela poprat o přežití a doposud se jí to dařilo. Jak dlouho bude ještě bojovat? To a další věci nám prozradili herci Maggie Q (Nikita), Shane West (Michael), Lyndsy Fonseca (Alex), Melinda Clarke (Amanda), Aaron Stanford (Birkoff), Noah Bean (Ryan Fletcher) a scénárista Craig Silverstein.

Jak to tedy se sexy vražedkyní bude vypadat dál? Opět si dejte pozor na lehké spoilery :)

Poslední série

Klesající sledovanost tomu nasvědčovala, a tak se nemůžeme divit, že televize Nikitu odpojí od přístrojů a nechá ji odejít na onen svět. Ještě než tak však učiní, dovolí seriálu, aby se řádně rozloučil se svými fanoušky. Poslední řada bude sestávat ze šesti dílů a odvysílá se v midseason.

Našlapané tempo a smutný konec

K něčemu je ale poslední, zkrácená série přece jen dobrá. Tempo vyprávění se prý zrychlí, protože nebude čas na zbytečné průtahy. Přejde se tedy rovnou k věci a na nás čeká šest nejnabitějších epizod Nikity v její historii. Pro herce je však takový konec hořkosladký. Na jednu stranu jsou všichni rádi, že dostali příležitost všechno pořádně zakončit, ale na druhou stranu se jim bude po sobě stýskat. Maggie Q na toto téma prohlásila: „Mám je všechny hrozně moc ráda. Ale alespoň skončíme se vztyčenými hlavami.

Známé tváře

Závěrečný Nikitin běh by se neměl odehrávat bez dvou oblíbených vedlejších postav. Tvůrci doufají, že se do seriálu alespoň v rámci flashbacku vrátí Xander Berkeley (Percy). Zatímco jeho účast je stále ve hvězdách, Devon Sawa je v roli oblíbeného Owena již potvrzený. Objeví se v první epizodě čtvrté řady.

Nikitina minulost

Kromě hlavního příběhu bychom se také měli dočkat flashbacků do minulosti titulní hrdinky. Do dob před Divizí. Tvůrci chtějí divákům ukázat, jaká byla Nikita předtím, než se z ní stala nelítostná vražedkyně.


Patříte mezi pravidelné diváky Nikity? Dokoukáte její příběh?

(Zdroj: Deadline.com)

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
misulka78

misulka78

Jsem moc ráda, že Nikitě daly ještě nějaké epizody, i když poslední série byla celkem žalostná. Škoda.
před 10 roky
Adi

Adi

Jsem moc ráda, že Nikita dostala šanci na řádné rozloučení. Přeci jen tento seriál je velmi oblíbený a...
před 10 roky
Další články k tématu