22. 7. 2013

Comic-Con 2013: It's Always Sunny in Philadelphia

Comic-Con 2013: It's Always Sunny in Philadelphia

Comic-Con vždy zalije sluníčko, když se objeví herci a tvůrci komedie It's Always Sunny in Philadelphia. Ani letošní rok nebyl výjimkou. Ještě než začaly klasické otázky a odpovědi, fanoušci se mohli podívat na celou první epizodu deváté série.

Poté se na pódiu objevili představitelé hlavních rolí. Glenn Howerton (Dennis) divákům prozradil, že se chystá epizoda inspirovaná Lethal Weapon 6. Postavy se také v jednom díle zabarikádují v baru, aby nedostali chřipku. Showrunneři Game of Thrones se chopili scénáře k dalšímu dílu, kde se Charlie dočasně stane o dost chytřejším.

Pokud se vám líbí nahota v seriálech, tak si devátou sérii vychutnáte. I když… „Letos nás čeká mnohem více nahého Dannyho DeVita. Musíte lidem dát, co si žádají,“ řekla Kaitlin Olson (Dee).

Na otázku, zda je Dennis bisexuál, Charlie Day odpověděl: „Myslím, že je trisexuál.“

Rob McElhenney na konci panelu zmínil epizodu věnovanou Díkuvzdání, kde se vrátí mnoho oblíbených postav a objeví se i spousta nových hostujících hvězd.

Seriál se od letošního roku přesouvá na novou stanici FXX. Premiéra deváté série proběhne 4. září.


Sunny je u nás téměř neznámý seriál. Sledujete? Líbí se vám tato nevšední komedie?

(Zdroj: zap2it)

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Biskin

Biskin

jeden z mých nejoblíbenějších komediálních seriálů!!
před 10 roky
Další články k tématu