13. 3. 2015

Seriálové jaro 2015 na HBO

Seriálové jaro 2015 na HBO

Zima je snad už konečně za námi. Svůj programový kabát se chystá vyměnit i kabelovka HBO a jako vždy se máme na co těšit.

Druhá polovina března se ponese v duchu loučení. Trojice rozjetých komedií totiž ukončí své aktuální série. Dvě z nich už mají návrat v příštím roce jistý, jedna stále tápe v nejistotě. Jako první z programu zmizela letošní novinka Togetherness (Po čtyřech), kterou čeští diváci mohli vídat na HBO v pondělí večer. Po čtyřech patří mezi ty dva šťastlivce, kteří se jistojistě vrátí s novou řadou. Druhým seriálem je divákům již důvěrně známá komedie Girls. Ta se společně s Looking (Hledání) rozloučí 23. března.

Prázdné místo již nyní zaplňuje nová britská adaptace knihy od J.K. Rowlingové The Casual Vacancy (Prázdné místo). Oficiální premiéra je v našich končinách stanovená na 29. dubna, ale všechny tři epizody jsou již fanouškům k dispozici na HBO GO. První z nich návštěvnící dokonce mohou zhlédnout zdarma a bez registrace.

Od 16. března bude na HBO GO k dispozici šestidílný dokument The Jinx (Nevyjasněné zločiny Roberta Dursta). Sám Durst se na tvorbě dokumentu podílel. Jde o potomka miliardářské dynastie, který byl dlouhou dobu podezřelý ze tří různých vražd.

Duben se ponese ve znamení stálic. Na televizní obrazovky se po roce vrátí s novou sérií Game of Thrones (Hra o trůny). Bylo oznámeno, že premiérový díl bude odvysílán souběžně v téměř 180 zemích světa. V českém programu HBO i na HBO GO bude díl k dispozici s českými titulky již 13. dubna, tedy den po odvysílání v USA!

Ve stejný den, tedy 13. dubna, začnou také známé komedie. Veep (Viceprezidentka), satirický pohled do politického zákulisí, se vrací již se svou čtvrtou řadou. Nebudou chybět ani oblíbení nerdi z kalifornského centra špičkových technologií, Silicon Valley. Stejně jako Game of Thrones, i tyto dva seriály budou den po odvysílání v USA k dispozici s titulky na HBO i HBO GO.


Na které seriály od HBO se těšíte? Doufáte v prodloužení Looking?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
apolenkakrasna

apolenkakrasna

Game of Thrones do toho,nemůžu se dočkat
před 9 roky
Kastor Pollux

Kastor Pollux

Game of Thrones!!! už aby to bylo, to je ještě hrozná doba!!! ale nejvíc se těším a nemůžu se dočkat Vichrů...
před 9 roky
Etirp

Etirp

A víš o tom že budou už v Říjnu?
před 9 roky
Další články k tématu