1. 4. 2015

Příval dobrých zpráv pokračuje! Bloodline a další obnoveny!

Příval dobrých zpráv pokračuje! Bloodline a další obnoveny!

Během včerejška už jsme potěšili fanoušky New Girl a The Americans. Nyní se můžou z dobrých zpráv radovat další dva seriály!

Streamovací služba Netflix oznámila, že svou letošní čerstvou novinku Bloodline prodlužuje pro druhou sérii. Seriál se vrátí s novými epizodami v roce 2016.

Prodloužení není překvapivé. Ačkoliv neznáme čísla sledovanosti, první série sklidila velmi příznivé ohlasy ze strany kritiků i diváků. Herec Kyle Chandler, pro kterého je tato role první od ukončení jeho roli ve Friday Night Lights, za kterou získal cenu Emmy, zde očividně opět nešlápnul vedle.

Druhý prodloužený seriál už se dá označovat za veterána. Kabelovka Showtime oznámila objednání páté série komedie House of Lies. Nová řada bude mít deset epizod.

Obnovení přichází pouze dva dny po finále čtvrté řady, kde Marty bojoval za záchranu své firmy a Jeannie mu porodila dítě.

„Když jste obdařeni takovým hereckým obsazením v čele s Donem Cheadlem a chytrým scenáristickým týmem, očekáváte něco speciálního. House of Lies nám něco speciálního dodává každou sérii,“ uvedl v oficiálním vyjádření Gary Levine, viceprezident původního programového schématu stanice.

Nové epizody se na televizních obrazovkách objeví v roce 2016.


Už jste zkusili Bloodline? Zaujal vás seriál stejně jako zahraniční fanoušky a kritiky? Sledujete House of Lies a těší vás jeho pokračování?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Až!!??? To bude sakra dlouhé čekání
před 9 roky
Další články k tématu