4. 6. 2011

Dva a půl chlapa: Rozhádaní hejskové!

Dva a půl chlapa: Rozhádaní hejskové!

Warner Bros., Chuck Lorre, Charlie Sheen Pokud jste se právě probudili z kómatu a nevíte nic o jejich několikaměsíčních hádkách, žalobách a vzájemném házení špíny, podívejte se třeba na přehled článků vpravo dole přímo na naší stránce o seriálu.

V rozšířené (velmi rozsáhlé) bleskovce se podíváme, co se teď kolem show děje (stačí kliknout).

[KONEC] * **Sice zmiňuji jen to, co se stalo v posledním dílu (pár měsíců zpátky), ale pokud jste ještě osmou řadu Dva a půl chlapa (TAHM) neviděli, tak pozor na spoilery!***

Chuck, Charlie a WB se už měsíce chovají jako… no, jako nevychovanci. Házejí na sebe špínu, vzájemně podávají žaloby, vychovávají fanatické příznivce obou táborů… :-) Teď Američané řeší, jak to bude s odchodem Charlieho a nástupem Ashtona Kutchera (viz bleskovku).

Jedním způsobů, jak se Sheena zbavit, například mohlo být, že na cestě do Francie s ním a s Rose spadne letadlo. To se nestane, protože Chuck Lorre nechce zabít pár stovek fiktivních lidí, jen aby se zbavil Charlieho nadobro“ :-). Šlechetné? Nebo snad jen chce najít jiný způsob, protože tenhle by byl telenovelózní, dost trapný a dost násilný (ve smyslu nelogicky zasazený do děje komediálního seriálu)? Ale ne… věřme, že panu Lorremu jde jen o dobro spolucestujících :-).

Pravděpodobné tedy je, že se Charliemu „začne líbit ve Francii“, tak se tam s Rose asi „rozhodne zůstat“ a tím se ho úspěšně zbavíme…

Jak se do seriálu dostane Kutcher, jaký bude jeho vztah s Jonem Cryerem (Charlieho bratr Alan) a Angusem T. Jonesem (Charlieho synovec Jake), to je ve hvězdách…

A teď ta perla, kvůli které jsem vlastně tuhle bleskovku sepsal :-). Myslíte, že někdo (Charlie nebo Bratři Warnerové) přijde k rozumu, přestane všechno rozpitvávat a řekne třeba: „Nepohodli jsme se a jeho/jejich chování nás/mě zklamalo. Další spolupráce nepřipadá v úvahu, buďme ale rádi, že jsme udělali osm řad dobré komedie.“?

Ne! :-) Warneři se rozhodli přepsat historii (zjevně), vymazat Sheena z povrchu země a vzpomínek lidí. Sundali obrovský plakát s fotkou, kde je i Charlie, který visel v jednom ze studií, místo něj tam nechali jen nápis Two and a Half Men, a přes léto asi nafotí plakáty nové… :-)

No není to k popukání? Rozhádaní hejskové! * Co si myslíte o aféře TAHM, sporu Charlieho a Chucka, chování obou stran, nasazení Ashtonu Kutchera místo zrušení show, přepisování historie :-), …? Těšíme se na vaše názory v diskuzi.*

PS: Já myslím, že dalším krokem bude stáhnout všechna DVD z obchodů, digitálně vymazat Sheena, smazat jeho jméno z titulků, znovu natisknout archivní noviny, kde se v souvislosti se seriálem jeho jméno objevilo (a tentokrát ho vypustit), a možná i Charlieho nechat odkráglovat nějaký zabijákem, ať je dílo dokonáno… Dávám jim měsíc, maximálně dva (aby devátá sezóna začala s čistým štítem, no ne?)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Zdeněk Král

Zdeněk Král

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Martin_W

Martin_W

Hehe :D CBS tak potřebuje penízky, že klidně zničí celý seriál a klidně změní obsazení.. Aby ještě misto...
před 12 roky
Zdeněk Král

Zdeněk Král

No tak on se Charlie fakt choval jako… :-) Ale patlaj se v tom už dlouho :-)
před 12 roky
Martin_W

Martin_W

To ano, ale proč nemohli prostě jen skončit ? Jak se odplácejí tvůrci taky není zrovna pěkné.
před 12 roky
Další články k tématu