7. 5. 2015

Superstore a Crowded: NBC naplňuje program komediemi

Superstore a Crowded: NBC naplňuje program komediemi

K dnes dříve objednané komediální novince People Are Talking (informace se dočtete zde) se nyní přidávají další dva sitcomy. Stanice NBC objednala pro novou sezónu Crowded a Superstore.

Crowded

Už žádný sex, chlast a nahota při placení účtů. Po dvaceti letech neustálého paření hází konečně Mike a Martina svou divokou stránku za hlavu. Když se ale obě jejich dcery neočekávaně nastěhují zpátky domů a Mikeovi rodiče si rozmyslí permanentní odjezd na Floridu, mají opět plné hnízdečko.

V hlavních rolích zde zazáří Patrick Warburton (Rules of Engagement), Carrie Preston (True Blood), Stacy Keach (Prison Break), Carlease Burke (Switched at Birth), Mia Serafino a Miranda Cosgrove (iCarly).

Superstore

Komedie z prostředí velkého nákupního centra. Schází se tu unikátní mix zaměstnanců – od čerstvých nováčků plných optimismu a očekávání, přes veterány, kteří zažili snad již vše, k pomíjivým letním brigádníkům a stálým manažerům… Všichni společně každý den čelí návalu zákazníků, kteří jsou na lovu po největších slevách a skvělých akcích.

Zde se můžeme těšit na herecké obsazení v čele s Americou Ferrerou (Ugly Betty), Benem Feldmanem (A to Z), Markem McKinneym, Lauren Ash (Super Fun Night), Coltonem Dunnem (Parks and Recreation), Nichole Bloom (Shameless) a Nicem Santosem.


Zaujala vás některá z nových komedií? Nebo si počkáte až na trailery, než se rozhodnete, co přidat do watchlistu?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Superstore by se mohlo povést, pokud použijí skutečné, realistické zápletky a neudělají z toho jen...
před 9 roky
Další články k tématu