Diskuze k článku Televizní tvůrci: Joss Whedon
avatar uživatele
tarba
Uživatel od první verze | Cool level: 70 | Eric Northman
28. 6. 2016 / 15:11:23 (před 7 roky)
off

Díky moc za vyčerpávající článek!

avatar uživatele
ragelly
Boss přes články | Cool level: 128 | Ragnar Lothbrok
28. 6. 2016 / 15:12:13 (před 7 roky)
off

Tak tady se hodně chytám :)

Komplet jsem viděla Buffy, Angela, Firefly, Doctor Horrible, Dollhouse, u Agentů celou první sérii, ale po skončení dám celý maraton od začátku.

Buffy je srdcovka, to je bez debat. Prostě seriál mého dětství, určitě v budoucnu plánuju dát opáčko. Při čtení jsem si úplně vzpomněla, jak na konci tuším druhé řady musela Angela probodnout a já to hrozně obrečela a pořád jsem si říkala že ne, že určitě nemůže být mrtvý, to není pravda :D Jo, tenkrát jsem ještě nebyla tak otrkaná, dneska už vím, že smrt může přijít kdykoliv, ale zároveň taky nemusí znamenat vůbec nic, zvlášť v nadpřirozených seriálech :D

Dollhouse taky miluju, hrozně se mi líbila ta chemie mezi Echo a Paulem, moc jsem jim přála happy ending. Zrušení mě zamrzelo, byla bych ráda koukala na další díly.

Angel je takový střed, když jsem sledovala, bylo to fajn, ale na Buffy to prostě nemělo. Doctor Horrible mi taky extra neutkvěl v paměti, prostě to bylo fajn, když to bylo, ale pak jsem přešla k jiným věcem a pokračování nepotřebuju.

Nejvíce se s většinou rozcházím u Firefly. Ten seriál mě absolutně nezaujal. Nesympatické postavy, nudné příběhy, vůbec mi jednolitvé díly neutíkaly, prostě to není můj šálek kávy. Film jsem viděla taky a ten mi z celého příběhu přišel rozhodně bezkonkurenčně nejlepší. Tady mě zrušení nemrzí.

A co jsem viděla zatím z Agentů, to bylo fajn, ale jak všude čtu, že se to čím dál víc zlepšuje, tak se o to víc těším :)

avatar uživatele
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
28. 6. 2016 / 15:16:23 (před 7 roky)
on

Yes, finally! Moc děkuji za článek! ;) Ze seriálů mi neunikl ani jeden, všechny patří k mým srdcovkám. Ještě bych zmínila film Much Ado About Nothing, který Whedon natočil ve svém domě za pouhých 12 dní. Obsazení tvoří herci z Whedonverse a byla zachována shakespearovská angličtina, které jde ve filmu kupodivu krásně rozumět ;D Jedna z mých oblíbených her, jejíž adaptace se Whedonovi fakt povedla. #WhedonRules

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
avatar uživatele
crazy fan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
28. 6. 2016 / 15:18:01 (před 7 roky)
off

Jossi, děkuji za hezké dětství/pubertu. :)

I'm a hopeless romantic with a dirty mind.
avatar uživatele
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
28. 6. 2016 / 15:27:35 (před 7 roky)
off

Rozhodně Buffy a Agenti :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
avatar uživatele
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
28. 6. 2016 / 16:16:27 (před 7 roky)
off

Buffy jsem sledovala ještě v televizi jako dítě. :D
Dollhouse jsem milovala, škoda, že skončil tak brzo.

avatar uživatele
Regina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
28. 6. 2016 / 16:32:00 (před 7 roky)
off

Agents of S.H.I.E.L.D a Dollhouse miluju! <3 Na zbytek se určitě plánuju podívat, hlavně Firefly mě zaujalo. :)

avatar uživatele
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
28. 6. 2016 / 16:35:13 (před 7 roky)
off

Vždycky mě při zmínce o Firefly bolí srdce. Proč to jen zrušili? Proč?!

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
28. 6. 2016 / 17:15:52 (před 7 roky)
off

Ano, zabíjení oblíbených postav by mu šlo.. Na Taru si myslím pamatují všichni ještě teď. Tolik radosti, že se konečně objevila v titulcích a že to s Wilow vypadá na happyend a pak na konci epizody prásk a konec :´(. Zmetku! :D. (naopak mě děsně mrzelo, že dva největší idioty jménem Spike a Angel tam klíďo nechal oxidovat jako by se nechumelilo.. Brrr, řekla bych, že právě od jejich časů se datuje moje hluboká nenávist k upírům a všem upírským seriálům, kde se z nich nedělá hromádka prachu na potkání :D).

Angel mě bavil tak na střídačku, ale díky němu jsem objevila Amy Acker, kterou prostě od dob Fred těžce můžu.

O Firefly se zmiňovat nebudu, o tom jak to není můj šálek čaje jsem se vynadávala už dosti :D.

Zrušení Dollhouse mě hrozně mrzelo, protože ten seriál měl prostě potenciál a ne že ne. Dr Horribla nikdy sledovat nebudu protože muzikály prostě nejsou můj šálek čaje... A u agentů se nějak nemůžu rozhodnout. Válí se mi na disku třetí řada a nějak se k ní ne a ne dokopat :-/.

Jinak mám ale pocit, že se z Whedona stal hrozný megaloman s egem větším než oceán a s manýry horšími než kdejaká ubrečená popová princeznička. Viz třeba štráchy okolo vydání DVD s dvojkou Avengers... Plus jsem někde četla, že i když má hodně hlavních hrdinek, tak s nimi zachází jako pravý a nefalšovaný mysogin. Takže moje názory na něj jako člověka jsou dost rozpolcené...

Btw, taková sidenote, ale když už tu byla zmínka o Jedu Whedonovi, který se scénáristicky podílel třeba na Spartacovi, Robert Tapert by na skladě nebyl :D?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
avatar uživatele
Yellow
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 6. 2016 / 17:25:53 (před 7 roky)
off

U Josse nevynechám nic z jeho tvorby. Na jeho seriálech jsem strávila dětství i pubertu, takže on i jeho tvorba je moje srdcová záležitost.

Buffy je jasná klasika. Je sice pravda, že hlavní hrdinka se mi začala postupem času spíše protivit, ale zase když to porovnám s tím, co má mláděž za příklad v těch nových seriálech, tak bych brečela(PLL, TVD a jim podobní). I z toho, jak se jí snaží lacině kopírovat. Znám tento seriál nazpamět, mám tam plno oblíbených postav(Faith, Spike, Angel, Xander..) i oblíbených párů(Buffy a Spike, Xander a Willow). Ráda se k němu vracím, když je příležitost.

A zabíjení oblíbených postav ano, to mě vždy šokoval, taková Anya to chudák odskákala ve finále a to ještě nemluvím o Paulu Ballardovi, to byl celkem stěr.

Angel je podle mě o mnoho lepší. Buffy je spíše pro teenagery, ale Angel byl s tou svojí temnotou ideální pro starší publikum. A samotný Angel se tu pořádně rozjel, perlil jednu sarkastickou hlášku za druhou a neměl moc morálních zásad, které by mu bránili si nepřítele vychutnat. Finále mě doted celkem štve, i když pokračuje komiksy.

Dollhouse, to je jeden z nejoriginálnějších seriálu, co jsem viděla. Fantastická Eliza Dushku a skvělý příběh. Přesto to předčasné ukončení je prostě svatokráděž.

Firefly se pořádně ani nerozjelo, ale i přesto je nespravedlnost, že byl tak předčasně zrušen. Hodně se mi líbil ten universe a oblíbila jsem si většinu postav.

Agenti jsou podle mě z jeho seriálové tvorby nejslabší, ale i tak kvalitní. První sérii jsem s těží dodívala, ale od druhé sérky je to senza.

#JossWhedon #Whedonverse #Forever

Mňau. Pac a pusu, pac a pusu ...jo, jsem kočkař
Editováno: 2x | Naposledy: 29. 6. 2016 / 10:00:10
avatar uživatele
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
28. 6. 2016 / 17:55:54 (před 7 roky)
off

Ach, Joss.. ^_^
Pro mě je to představitel toho nejlepšího, co může soudobé sci-fi (a nejen tímhle žánrem dokáže dokonale strhnout naši pozornost) nabídnout. Viděla jsem všechny jeho filmy a seriály a není divu, že se můj kocour jmenuje Joss. :D

Když se ale řekne Whedon, vybavím si tu nejbizarnější věc, kterou jsem kdy viděla - Whedonverse - a strašně tuhle pavučinu herců miluju. Kdykoliv se dva nebo více herců z této skupiny někde spolu objeví, musím to vidět. :)

Prostě a jednoduše, díky bohu (a Tomovi a Lee) za tohohle zrzka.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
avatar uživatele
teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
28. 6. 2016 / 18:30:02 (před 7 roky)
off

Tak to je bůh, kterému se lze klanět :) Nejsem akorát fanda Agents, ale stále rozdýchávám ( a mnoho let ještě budu) zrušení Firefly. Parádní článek, dostatek nostalgie. No nic, jdu vyhrabat Dollhouse :D

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
avatar uživatele
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
28. 6. 2016 / 18:59:07 (před 7 roky)
off
Tulrika napsal(a):

Vždycky mě při zmínce o Firefly bolí srdce. Proč to jen zrušili? Proč?!

Protože na to nikdo nekoukal. Byl cca 100. v žebříčku sledovanosti seriálů daný rok.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
avatar uživatele
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
28. 6. 2016 / 19:40:54 (před 7 roky)
on

To je konečně pořádný ohlas.
Takhle by to mělo být každý měsíc, aby člověk dostával novou motivaci.:-D Díky moc za všechny reakce a jsem rád, že se namáhavá práce vyplatila.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
28. 6. 2016 / 20:36:36 (před 7 roky)
off
Pajky napsal(a):

To je konečně pořádný ohlas.
Takhle by to mělo být každý měsíc, aby člověk dostával novou motivaci.:-D Díky moc za všechny reakce a jsem rád, že se namáhavá práce vyplatila.

Ono asi hodně záleží na síle fandomu toho daného tvůrce :D. A jak vidno, Whedon tu má hodně silnou základnu.. No aby ne, když nejmíň půlka z nás na Buffy vyrůstala, žejo :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
avatar uživatele
Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
28. 6. 2016 / 22:49:00 (před 7 roky)
off

Ja som zas nikdy neprepadol Buffy, tak ako väčšina sveta.
Dollhouse bolo fajn, ale priskoro zarezané.
Firefly sa zhodujem s väčšinou, výborné. Videl som to len pred pár rokmi z dôvodu nedostatku kvalitného, respektíve akéhokoľvek sci-fi v TV. Už dávno som registroval ten boom okolo toho a práve to a počet epizód ma odrádzalo. Presvedčila ma existencia záverečného filmu, neukončené seriály sú strata času.
Je prekvapivé, že to získalo taký kult. Seriály, čo majú 14 epizód sa obvykle stratia v dejinách TV. Inak všade to má extrémne vysoké hodnotenia. By sa ten seriál mohol stať príkladom, že kvalita neznamená automaticky úspech.
Ale teraz, keď skončil Castle, Chuck a Morena skončila v Homeland by to mohli kľudne obnoviť.

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 6. 2016 / 22:49:54
avatar uživatele
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
28. 6. 2016 / 23:51:11 (před 7 roky)
on
andromache napsal(a):

Ono asi hodně záleží na síle fandomu toho daného tvůrce :D. A jak vidno, Whedon tu má hodně silnou základnu.. No aby ne, když nejmíň půlka z nás na Buffy vyrůstala, žejo :D.

V tom případě chci návrh na dalšího oblíbence, ať to má příště stejný ohlas :-D :-D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
29. 6. 2016 / 00:31:22 (před 7 roky)
off
Pajky napsal(a):

V tom případě chci návrh na dalšího oblíbence, ať to má příště stejný ohlas :-D :-D

Jako já bych věděla, ale pochybuju, že Tapertverse tady bude mít stejný ohlas ehm :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
avatar uživatele
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 6. 2016 / 04:04:09 (před 7 roky)
off

Joss Whedon je můj nejoblíbenější seriáloví tvůrce což je poznat i na mém profilu. Buffy je pro mě jednoznačná srdcovka, na které jsem vyrůstal a nedám na ni dopustit stejně jako na Angela. Postavy jako Spike, Faith ale i samotnou Buffy dodnes patří mezi moje nejoblíbenější.
Těch pár dílů Firefly mě taky oslovilo a dodnes mě mrzí, že ten seriál má jen 14 epizod. To samé platí i pro Dollhouse a hodně mě štve, že tyto seriály nemohl Joss vytvořit pro jinou normálnější televizi než je FOX, která ho snad vždy nepotopila.
Doctor Horrible byl jistě zajímaví ale nezískal si mě tolik jako jeho ostatní tvorba a ty tři díly podle mě docela stačí ale, pokud by pokračování vzniklo tak bych se tomu nebránil.
Agenti mě baví už od první série i přesto, že její rozjezd byl hodně pomalí. Od půlky první série až do té současné se z toho stal jeden z mých vůbec nejoblíbenějších současných seriálů a vždy se těším na novou epizodu.
Hlavní síla Josse Whedona je jistě v silných postavách, dokonalých dialozích a v neskutečně originálních příbězích ale i jeho specifický humor nemá chybu. To nečekané zabíjení oblíbených postav je někdy hodně bolestné ale vždy velmi emotivní.
Docela bych si přál, aby Joss Whedon natočil ještě nějaký spin-off k Buffy. :-)

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 6. 2016 / 04:05:15
avatar uživatele
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 6. 2016 / 04:09:00 (před 7 roky)
off
Pajky napsal(a):

V tom případě chci návrh na dalšího oblíbence, ať to má příště stejný ohlas :-D :-D

Tak mě napadá třeba tvůrce Hvězdné brány ale jeho jméno si nepamatuji. :-)

spike
avatar uživatele
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
29. 6. 2016 / 06:06:38 (před 7 roky)
off

Buffy: No k tomu se nedá co dodat! To je seriálová klasika! Buffy je a vždycky bude můj idol! Ale jak se na to dívám v průběhu let, zjišťuju, že záleží, na to v jakém věku jste, a jak to chápete. Jinak například díl The Body pochopí teenager, a jinak dospělý. A finále bylo, řekněme si na rovinu úžasné. Někdy prostě slova nejsou potřeba.
Dollhouse: Tak tady je to dost podobné Buffy. Ale nejde ani tak o věk, ale o rozpoložení člověka, který se na to dívá. Můžu říct z vlastní zkušenosti, že jsem to viděla s kamarády, a každý pochopil poslední scénu jinak než já. Takže je to na tom, kdo se dívá.
AOS: no tak to je srdcovka, ale poslední řada až na pár momentů nic extra
Firefly: K tomu asi není co dodat! Miluju!
a nakonec když se řekne Whedonverse si všichni vybavíme tyhle jména: Sarah Michelle Gellar, Eliza Dushku, James Marsters, David Boreanaz,Amy Acker, Dichen Lachman a Enver Gjokaj..a tak bych mohla pokračovat ale tihle jsou jeho stabilní základna herců a všichni si je vybavíme když se řekne Whedon

Gabka
avatar uživatele
Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
29. 6. 2016 / 08:30:33 (před 7 roky)
off

Jeden z mála tvorcov, od ktorého som videl všetky seriály. Síce nie všetky komplet, Agents of Shield iba 1. sériu. Čakám za maratónom. Som rád, že sa mu darí pri filmovej tvorbe, ale rád by som od neho videl nový seriál.

Z jeho tvorby pre mňa #1 je Buffy. Tomuto seriálu nemám čo vytknúť.

#2 Angel - nemal už kvality Buffy, ale stále si dokázal udržať moju pozornosť.

Teraz sú v móde pokračovania úspešných seriálov. Nehneval by som sa ak by sa to podarilo aj Buffy a Angelovi. Sarah je momentálne bez seriálu a Davidovi končí Bones tak bude mať voľno. Z ostatných hercov je asi iba Alyson upísaná nejakému seriálu.

No a #3 získava Dollhouse. Seriál mal obrovský potenciál. Škoda toho zrušenia.

Veľká vďaka Pajky za článok. Ak by bola nejaká možnosť hodnotenia užívateľov, tak máš odo mňa bod.

Wait for it...
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 6. 2016 / 10:46:52
avatar uživatele
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
29. 6. 2016 / 09:31:00 (před 7 roky)
off

Tááá... ta... tááá... Joss Whedon is a GO(O)D! ;)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
avatar uživatele
michal123
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 6. 2016 / 10:26:56 (před 7 roky)
off

Díky za super článek. Všechny jeho seriály zbožňuju a nikdy se nemůžu rozhodnout, který nejvíc :D. Mimochodem, naše kočka se jmenuje Buffy a želva Rupert ;).

avatar uživatele
Hurvi
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
29. 6. 2016 / 11:26:38 (před 7 roky)
off

Tak prvý tvorca, od ktorého som videl všetko... až na agentov, tam chytám menší rest v tretej sérii.

avatar uživatele
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
29. 6. 2016 / 20:22:33 (před 7 roky)
off

Vynikající článek :)

Dan
avatar uživatele
Bored Silly
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
29. 6. 2016 / 23:59:40 (před 7 roky)
off

Moc pěkný článek. Děkuji :)

avatar uživatele
InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
30. 6. 2016 / 15:23:01 (před 7 roky)
off

J. W. je jedním z mých nejoblíbenějších tvůrců. Firefly je můj nejoblíbenější seriál, Doctor Horrible... je mým nejoblíbenějším muzikálem. Jen díky němu jsem se podívala na Avengers. Agents of S.H.I.E.L.D napjatě sleduji.
Joss Whedon je prostě pan režisér, scénárista...

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.
avatar uživatele
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 7. 2016 / 17:03:06 (před 7 roky)
off

Ten Firefly..radši nemluvit...stačí jen říct, že se to povedlo a buďme rádi že se můžeme aspoň z toho mála těšit..jinak Buffy je klasika, Angel mě minul zcela. Stejně tak jsem zatím nepřišla na chuť ani komiksovému universu.Ale co není může být:)

For crying out loud!
avatar uživatele
glitt.g
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
29. 7. 2016 / 10:48:42 (před 7 roky)
off

Díky za článek. Přiznávám, že miluju akorát Firefly. :-) Ale asi se podívám na Agenty.

Tactics is knowing what to do when there is something to do. Strategy is knowing what to do when there is nothing to do.
avatar uživatele
Yellow
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 11. 2016 / 20:34:56 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Jako já bych věděla, ale pochybuju, že Tapertverse tady bude mít stejný ohlas ehm :D.

Ten asi ne, ale Sam Raimi by mohl, možná...on je spíše u filmu, ale je to asi jediný způsob, je Xenu do tohoto druhu článku nacpat.

Mňau. Pac a pusu, pac a pusu ...jo, jsem kočkař
avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 11. 2016 / 00:24:29 (před 7 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Ten asi ne, ale Sam Raimi by mohl, možná...on je spíše u filmu, ale je to asi jediný způsob, je Xenu do tohoto druhu článku nacpat.

A tak on Raimi/Tapret jsou téměř nerozlučný tvůrčí tandem. V čem má prsty jeden, v tom pojede i ten druhý... Herca dělali spolu, Xenu taky, Mlaďáka, Cleo i Jacka, Spartyho a teď zrovna i Ashe... Nevzpomínám si, že by jeden u některého z těchto projektů chyběl :-). Byť se tomu říká spíš Tapertverse než Raimi/Tapertverse....

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
avatar uživatele
Yellow
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 11. 2016 / 08:15:55 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

A tak on Raimi/Tapret jsou téměř nerozlučný tvůrčí tandem. V čem má prsty jeden, v tom pojede i ten druhý... Herca dělali spolu, Xenu taky, Mlaďáka, Cleo i Jacka, Spartyho a teď zrovna i Ashe... Nevzpomínám si, že by jeden u některého z těchto projektů chyběl :-). Byť se tomu říká spíš Tapertverse než Raimi/Tapertverse....

To asi ano, stejně jako Ted nechybí v nějaké té roličce(at maličké, či větší) v jejich projektech, či se na tom dokonce sám produkčně podílí. Nicméně jsem to brala spíše podle sebe, protože mi přijde, že Sam je populárnější, mnohem více lidí zná jeho jméno, u Taperta nevím no, jak to je. Moje nejcennější informace o něm je to, že je to manžel Lucy Lawless. :D Samozřejmě, že ostatní o něm mohou vědět více, než já, ale Sam mi přijde známější.
A pokud jsou v tomhle ohledu nerozluční, tak bych je oba prskla do jednoho článku, ale to nezáleží na mě.

Mňau. Pac a pusu, pac a pusu ...jo, jsem kočkař
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 11. 2016 / 08:19:05
avatar uživatele
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
8. 11. 2016 / 18:41:22 (před 7 roky)
on

Nebojte naslouchám a slibuju, že s tím něco provedu, i když to nebude hned :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 11. 2016 / 01:16:05 (před 7 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Moje nejcennější informace o něm je to, že je to manžel Lucy Lawless. :D

Jsem na tom zhruba stejně :D. Co o něm vím navíc je fakt, že se Samem Raimim a s Brucem Cambplem chodili do školy (akorát už si nevzpomínám jestli na střední nebo až na vysokou) a že chudák Bruce často končíval jako Tedův babysitter :D. Jo a že Ted je v každém Samově díle proto, že to má nařízeno od maminky :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
avatar uživatele
Yellow
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 11. 2016 / 18:08:06 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Jsem na tom zhruba stejně :D. Co o něm vím navíc je fakt, že se Samem Raimim a s Brucem Cambplem chodili do školy (akorát už si nevzpomínám jestli na střední nebo až na vysokou) a že chudák Bruce často končíval jako Tedův babysitter :D. Jo a že Ted je v každém Samově díle proto, že to má nařízeno od maminky :D.

Tak to je roztomilé. Bruce jako Tedova hlídačka, to se mi na Ashe bude jinak dívat, když tam Ted momentálně hraje Ashova nejlepšího kámoše z mládí. :D

Mňau. Pac a pusu, pac a pusu ...jo, jsem kočkař
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 11. 2016 / 18:09:05
avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 11. 2016 / 18:34:20 (před 7 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Tak to je roztomilé. Bruce jako Tedova hlídačka, to se mi na Ashe bude jinak dívat, když tam Ted momentálně hraje Ashova nejlepšího kámoše z mládí. :D

Já bych řekla, že to je podlá a zákeřná reference zmiňovaného dua přesně na tohle :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
10. 11. 2016 / 19:57:38 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

A tak on Raimi/Tapret jsou téměř nerozlučný tvůrčí tandem. V čem má prsty jeden, v tom pojede i ten druhý... Herca dělali spolu, Xenu taky, Mlaďáka, Cleo i Jacka, Spartyho a teď zrovna i Ashe... Nevzpomínám si, že by jeden u některého z těchto projektů chyběl :-). Byť se tomu říká spíš Tapertverse než Raimi/Tapertverse....

Jo a to jsem v tom výčtu zapomněla ještě i na Seekera, ve kterém mají taky prsty oba :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
avatar uživatele
Petyer
Redaktor | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 11. 2021 / 10:19:59 (před 2 roky)
off

Vdaka za clanok ako vzdy 😀 Zo spominanych serialov som nevidel len Doctor Horrible's Sing-Along Blog a Dollhouse, na co sa samozrejme chystam, len co bude cas. Inak serialova tvorba naozaj vyborna, asi si kazdy najde nieco, co ho bude bavit. A samozrejme Buffy a Agenti to je uz klasika 😉

avatar uživatele
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
20. 11. 2021 / 11:30:50 (před 2 roky)
on
Pajky napsal(a):

To je konečně pořádný ohlas.
Takhle by to mělo být každý měsíc, aby člověk dostával novou motivaci.:-D Díky moc za všechny reakce a jsem rád, že se namáhavá práce vyplatila.

Já čtu poctivě každý článek, vím kolik to dá práce a fakt je to úžasný, ale tady je to jedna velká srdcovka vedle druhé, do teď si pamatuju jak jsem si Buffy nahrával na VHSky když jsem nestíhala přijít včas že školy 🤩

avatar uživatele
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 11. 2021 / 13:24:00 (před 2 roky)
off
Deaneira napsal(a):

Já čtu poctivě každý článek, vím kolik to dá práce a fakt je to úžasný ...

Naprostý souhlas! Tyhle články jsou vždycky 👍

Daniela
avatar uživatele
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 11. 2021 / 14:38:18 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

V tom případě chci návrh na dalšího oblíbence, ať to má příště stejný ohlas :-D :-D

Čo tak Eric Kripke? :D

avatar uživatele
Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
20. 11. 2021 / 15:20:32 (před 2 roky)
off

Jsem moc ráda, že Joss dokázal prosadit svoji vizi a máme tu tak skvělý seriál, jako je Buffy. Přijde mi docela ironické, že člověk, který se ohání silnými hrdinkami a jeho seriály mívají mnohdy feministický podtex, je sám o sobě protikladem. Buffy je srdcovka a nikdy to nic nezmění, ale pokud tento pán již nikdy nic nenatočí, já slzy ronit určitě nebudu.

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
avatar uživatele
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
20. 11. 2021 / 16:19:05 (před 2 roky)
off

Buffy, Angel, Dollhouse. To jsou všechno srdcovky. :)

avatar uživatele
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
20. 11. 2021 / 23:52:02 (před 2 roky)
on
Deaneira napsal(a):

Já čtu poctivě každý článek, vím kolik to dá práce a fakt je to úžasný, ale tady je to jedna velká srdcovka vedle druhé, do teď si pamatuju jak jsem si Buffy nahrával na VHSky když jsem nestíhala přijít včas že školy 🤩

Já si toho také náležitě cením, nejen od tebe, ale i od další, kteří mi pravidelně zanechávají komentář pod každým novým článkem :)

sonkad napsal(a):

Čo tak Eric Kripke? :D

Eric Kripke je jeden z několika tvůrců, kteří byli vydáni v "prvním kole" rubriky, takže na jeho updatovaný článek dojde nejspíš po novém roce :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
avatar uživatele
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
21. 11. 2021 / 17:12:49 (před 2 roky)
off

Firefly je srdcovka. Buffy jsem zkoušela několikrát, ale už jako dospělá a nikdy se mi to nelíbilo.Myslím, že bez té dětské nostalgie to nemá šanci. U Agentů jsem viděla první sérii a bylo to dobré.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky