14. 7. 2015

Legends odhaluje obsazení druhé řady

Legends odhaluje obsazení druhé řady

Už na podzim letošního roku se na obrazovky vrátí druhá řada špionážního kriminálního dramatu Legends. Pomalu se tak na veřejnost dostávají střípky z nového obsazení. Po boku Seana Beana coby agenta Martina Oduma z oddělení tajných operací FBI se ukáží hned dvě nové postavy.

První z nich ztvární Ralph Brown, kterého jsme mohli vídat v seriálech The Blacklist (Černá listina) nebo Agent Carter. Jeho postava nese jméno Terrence Graves a jedná se o velice sofistikovaného agenta a operativce britské MI6. I když však navenek působí tak sofistikovaně a profesionálně, jeho skutečná osobnost je poněkud odlišná.

Druhá role je ještě zajímavější. Hlavně v tom, že se jí zhostí Klára Issová. Její postava se jmenuje Ilyana Crawford. Jako uprchlík z válkou zdevastovaného Čečenska si prošla peklem. Kvůli tomu je teď ochotná udělat vše, jen aby přežila. Mimo to je to velice chytrá, avšak tvrdohlavá žena, která si vždy jde za svým.

O tom, jak obě dvě nové postavy zapadnou do příběhu, zatím není nic známo. Natáčení seriálu zrovna finišuje v Londýně a v Praze, kam podle všeho agent Odum při hledání své skutečné identity zavítá.

Seriál v říjnu loňského roku skončil ve chvíli, kdy se z Martina Oduma stal nejhledanější člověk planety. Jen s hrstkou nejbližších přátel teď musí zjistit pravdu o tom, kdo skutečně je, pravdu o tom, kdo na něj ušil celou boudu s atentátem na FBI, a pravdu o tom, kdo stojí za operací Raining Fire. Hledání odpovědí by mělo být předmětem druhé série. A právě zde by měly najít uplatnění i ony nové postavy.

Klára Issová se tak připojí k řadě českých herců, kteří našli uplatnění v zahraničních seriálech. Ostatně, o české herce a české prostředí je u zahraničních tvůrců stále větší zájem. Zálibu v obojím našel v minulosti např. seriálový KurýrChrisem Vancem v hlavní roli. Zde se v epizodách točených v Praze a přilehlém okolí mihla i již zmíněná Klára Issová, Marek Vašut, Markéta Tanner nebo Jana Stryková. Plno českých herců opět včetně Issové se objevilo např. i v kriminálce Crossing Lines.


Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
La.Volpe

La.Volpe

Issovou jsem si poslední dobou hodně oblíbil. A taky se na ni pěkně kouká :) Jen škoda, že druhá řada...
před 8 roky
jan.stoces

jan.stoces

Právě jsme s dcerkou viděli část natáčení tady u nás v Příbrami. Mám pár fotek a jedno...
před 8 roky
Další články k tématu