13. 7. 2015

Hannibal a Aquarius se stěhují na sobotní večery

Hannibal a Aquarius se stěhují na sobotní večery

Stanice NBC chystá pro své diváky víkendovou zabijáckou párty. Oznámila, že dramata Hannibal a Aquarius se přesouvají ze čtvrtečních večerů na sobotu.

Tato změna dává smysl u Hannibala, který byl před několika týdny zrušen po třetí sérii. Stanice není spokojená s výsledky sledovanosti, zároveň ale nechce fanoušky ochudit o zbytek série, takže řadu odvysílá v sobotu, která je v seriálovém světě charakteristická pro ukončování neúspěšných odpadlíků.

Naopak u Aquaria jde o překvapivý tah. Ačkoliv sledovanost není nikterak zářivá, seriál se minulý týden dočkal prodloužení pro druhou řadu. Přesun na sobotu tudíž nedává moc smysl. Reportér Joe Flint, který zprávu zveřejnil jako první, uvedl, že zástupci stanice i přes obnovení nejsou s čísly sledovanosti spokojeni.

Změna přichází s okamžitou platností, tento čtvrtek se tedy Hannibala již nedočkáme. Ve čtvrtek večer oba seriály nahradí dvouhodinový blok Dateline Thursday Mysteries.


Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
ragelly

ragelly

Tak koukám, že i když v USA nový díl pojede až v sobotu, tak už dneska je venku. Asi běžel...
před 8 roky
Další články k tématu