Diskuze k článku Novinka pod lupou: Code Black
avatar uživatele
Gabik.029
Autorka článku | Cool level: 101 | strýček Skrblík
2. 10. 2015 / 10:51:35 (před 8 roky)
off

Já budu koukat dál. Líbí se mi, že se prostředím liší od jiných lékařských seriálů, hlavně ta hektičnost (díky které to opravdu není pro diváky oddychovka, jak píše ragelly), ale na druhou stranu se bojím, že se mi to brzy omrzí. Celý díl se odehrál na té pohotovosti, tak doufám, že v příštích dílech se podíváme třeba i k doktorům domů a poznáme je i jako obyčejné lidi, ne jen jako doktory. :)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
avatar uživatele
Luci Frid
Dlouholetý uživatel | Cool level: 40 | John Locke
2. 10. 2015 / 11:20:27 (před 8 roky)
off

Já jsem zatím rozpolcená. Jako plus vidím to, že je to jiné. Reálnost pohotovosti v nejrušnější části města, chaos, ta krev stíraná mopem, to že na ošetření můžete čekat hodiny. Mínusem jsou skoro všechny postavy. Pro Marciu mám slabost a její postava se mi líbí, jediná se mi nezdá černobílá. Nevím, zda tomu dám pár dílů, či celou řadu, ale asi to bude chtít na poznání víc. Uvidíme, zda dají víc prostoru postavám, z nichž mě skoro všechny děsně nudily a asi půjdu proti proudu, Mama mě vyloženě štval.

Jsem seriálový maniak a jsem na to hrdá! :)
avatar uživatele
ElizaJane
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 10. 2015 / 12:37:02 (před 8 roky)
off

Co jsem tak četla, dokument Code Black byl opravdu prvotřídní (ještě jsem ho neměla čas hledat, ale mám to v plánu) a oproti němu je tento seriál jak nerealistický, tak v některých ohledech až vtipný. Nevím, zatím nemohu posoudit, ale seriál jako takový mě nedokázal pořádně zaujmout. Sice se snaží přinést něco nového, ale když to srovnám se svojí srdcovkou, ER, ER vyhrává na plné čáře. Dokázal totiž skloubit chaos velice vytížené pohotovosti s osobními životy lékařů a sester a to je něco, co u těchto seriálů potřebuju. Vím, že tady se může namítnout, že tato show je evidentně zaměřená na medicinu a zákroky, ale v tom zmatku jsem si neužila ani to, takže asi tak.
A MD Rorish mě vyloženě iritovala, hlavně se svými prohlášeními typu:"We're gonna kill him to save him". Pár dílů asi zkouknu, ale na závislost to nevidim.

Deliverance comes at a cost. I bear it so they don´t have to.
avatar uživatele
ragelly
Boss přes články | Cool level: 128 | Ragnar Lothbrok
3. 10. 2015 / 13:44:40 (před 8 roky)
off

Do článku přibyl ještě jeden názor, ať si můžete udělat přesnější obrázek :)

avatar uživatele
Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 10. 2015 / 11:20:32 (před 8 roky)
off

Souhlasím s Ragelly a Fruikem, je to až moc hektické a zdá se mi to až nereálné. Ač jsem příznivcem nemocničních dramat, tohle vynechám.

avatar uživatele
teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
18. 10. 2015 / 20:31:17 (před 8 roky)
off

Musím říci, že já jsem po třech dílech nadšená. Pokud si udrží tohle tempo, budu spokojená. Ale dost mě překvapilo, jak nízké hodnocení seriál má. Doufám, že CBS uvidí potenciál a seriál nějakou dobu podrží!

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.