27. 9. 2015

Dočkáme se moderní verze klasiky The A-Team?

Dočkáme se moderní verze klasiky The A-Team?

Vypadá to, že zprávy o remacích a rebootech ikonických slavných seriálů z minulého tisíciletí nebudou v dohledné době brát konce. Nejnovějším želízkem v ohni, o kterém se začalo nyní mluvit, je The A-Team.

Produkční společnost 20th Century Fox TV plánuje vytvořit nový a moderní pohled na tento akční seriál z 80. let minulého století. Produkce se ujme Chris Morgan (Fast and Furious), adaptaci plánuje sepsat Albert Kim (producent Sleepy Hollow).

Stejně jako originál, i nový A-Team se točí okolo rozdílné skupiny agentů americké speciální jednotky. Nový tým bude mít mužské i ženské členy. Skupina byla obviněna ze zločinu, který nespáchala, a členové nyní musí prokázat svou nevinu a očistit svá jména, ideálně tím, že odhalí tajnou neschválenou konspiraci.

Po cestě za spravedlností stíhají také chránit a pomáhat těm, kteří pomoc potřebují, k čemuž využívají své vojenské dovednosti, nejmodernější technologie a osobní přístup. Projekt je popisován jako zábavný epizodní seriál ve stylu případ týdne, ve kterém se kloubí akce, dobrodružství a humor.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Tulrika

Tulrika

Nový tým bude mít mužské i ženské členy. To už pak nebude A-team
před 8 roky
Shppen

Shppen

Tak pokud to udelaji podobne jako udeali Hawaii Five-0 tak proc ne. A-Team je dobry serial a dobry remake by...
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Ale nemluvilo se o tomhle už tak 2014, možná 2013? To je furt stejný projekt, nebo jiný?
před 8 roky
Další články k tématu