19. 10. 2015

Natáčení nové řady Broadchurch plánováno na léto 2016

Natáčení nové řady Broadchurch plánováno na léto 2016

Těšíte se na novou řadu oblíbeného britského krimi Broadchurch? Ještě si na nové epizody budete muset počkat, nicméně začínáme mít základní časový rámec toho, jak dlouhá tato čekací doba bude.

Hvězda seriálu, herečka Olivia Colman, potvrdila, že natáčení třetí série Broadchurch se uskuteční v létě 2016. Herečka rozvířila vody ve včerejším rozhovoru v BBC Radio 4, kde novinku oznámila. „Začneme natáčet příští léto. Zatím vůbec netuším, o čem příběh bude.“

Hereččin kolega David Tennant na rozhovor sám upozornil na svém Twitteru: „Olivia Colman potvrzuje, že se třetí řada Broadchurch začne natáčet v létě 2016.“

Seriál je pro svou stanici ITV velkým úspěchem. Dříve v letošním roce se drama zařadilo mezi nejúspěšnější vítěze v cenách TVChoice Awards, kdy si domů výhru odnášel Tennant i samotný seriál v kategorii Nejlepší drama.

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Šín Martin

Šín Martin

jsem rád že bude seriál pokračovat
před 8 roky
inul

inul

Tak sláva! Ale že si ještě počkáme....
před 8 roky
Urza

Urza

skvělé
před 8 roky
Další články k tématu