Diskuze k článku Novinka pod lupou: Legends of Tomorrow
avatar uživatele
zuzka176
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 1. 2016 / 10:01:19 (před 8 roky)
off

Mile mě to překvapilo a nejlepší jsou pro mě Captain Cold a Heat Wave ti prostě perlí.

avatar uživatele
teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 1. 2016 / 10:01:31 (před 8 roky)
off

Vcelku mě tak vysoké hodnocení opravdu nepřekvapuje, ale bohužel ho nesdílím. dokoukala jsem to silou vůle a dál se nechystám.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 1. 2016 / 10:01:45
avatar uživatele
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 1. 2016 / 10:39:48 (před 8 roky)
off

Já jsem nadšená, lepší než flash!

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
avatar uživatele
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 1. 2016 / 10:50:55 (před 8 roky)
off

Na Legendy se moc těším, mám ráda cestování časem a Sáru :-)

avatar uživatele
market.f
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 1. 2016 / 11:12:42 (před 8 roky)
off

Docela mě to hodnocení navnadilo zkusit pilot, ale mám už trochu pocit že seriálů na tohle téma začíná být trochu moc a přijde mi že vše je na stejný kopyto. Líbí se mi ale už to začíná trochu nudit. (aspoň mě)

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 1. 2016 / 11:13:14
avatar uživatele
Kubasix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 1. 2016 / 11:38:39 (před 8 roky)
off

Na tenhle seriál jsem se hodně těšil, a rozhodně to stojí za to, doufám, že se to v dalších dílech trochu příběhově rozjede, když tenhle pilot byl spíše o představení postav. Jelikož sleduju Arrowa, Flashe i DW, tak je to pro mě super seriál.

avatar uživatele
Luciferus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 1. 2016 / 13:10:36 (před 8 roky)
off

Pilot ma bavil,je to skvelé spracovanie len sa trochu bojím toho počtu postáv,či ich tam nie ne priveľa a či sa každému ujde priestor...dúfam že nebude veľa časových paradoxov a chýb v logike, tie nemá nikto rád...

avatar uživatele
Janna7
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 1. 2016 / 13:41:29 (před 8 roky)
off

Trochu jsem se bála, aby pilot nezklamal, když u něho předem vyvolávali tak velká očekávání, ale to se naštěstí nestalo, a fakt se mi to líbilo.
I když jako velký fanoušek Doctora Who jsem se nemálokrát pochechtávala (už samotný začátek s "Council of Time Masters" :D ...to dalo asi hodně práce je nenazvat rovnou jako Time Lords :D). Věřím, že Darvill (Rip Hunter / Rory z DW) se musel u natáčení hodně bavit, zvlášť s každou tou pronesenou průpovídkou o cestování časem a nebezpečí narušení časové linie :D
To označení "superhrdinský Doctor Who" mi přijde jako dosti přesné, minimálně z pilotu mám stejný dojem.
Díl byl hodně představovací a když se to tak vezme, moc se tam toho nestalo, ale atmosféra se mi líbí, i to, že nádechem spíš připomíná Flashe než Arrowa. Jsem zvědavá, co seriál přinese.
A jako fanoušek Prison Breaku mé srdéčko plesá, že nejen že ty dva uvidím pravidelně v Legendách, ale později i právě v novém PB (a interakce těch dvou ve mne taky nepřestalo od jejich uvedení ve Flashovi způsobovat uchechtávání pokaždé, když je vidím, a jak až vtipně odlišné - a v něčem i dost podobné - jsou jejich role právě od PB).

avatar uživatele
Hannie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 1. 2016 / 14:17:37 (před 8 roky)
off

Sleduju Flashe i Arrowa, takže nový pro mě byl jen Rip. A za těch čtyřicet minut jsem si ho zamilovala stejně jako všechny ostatní postavy. Cold a Heat Wave se krásně doplňujou, Saru jsem měla ráda už od začátku v Arrowovi a Raye totéž - jeho průpovídky v Arrowovi byly perfektní, tak snad to bude pokračovat :D Menší nadšení už cítím u Hawkgirl a Hawkmana, ale to dost možná proto, že jsou taky skoro noví. Firestorma jsem měla radši s Ronniem, ale Jax taky není špatný. Suma sumárum, pilot se povedl, postavy mě zaujaly, rozhodně budu pokračovat :D

avatar uživatele
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 1. 2016 / 14:40:28 (před 8 roky)
off

Arrowa a Flasha sleduje pravidelne a ani LoT ma nesklamali. V prvej epizóde možno viac prevládala predstavovačka hlavných postáv, ale čakám, že sa to poriadne rozjede. Najviac pobavila trojica Captain Cold, Heat Wave a White Canary.. už viem, kto budú moje obľúbené postavy :)

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
avatar uživatele
Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 1. 2016 / 16:15:39 (před 8 roky)
off

Arrowa mám ráda, Flashe už tak moc ne... no znám většinu postav, co jsou v LoT a má očekávání nebyla nějak vysoká, vzhledem k tomu, že většinu postav nijak zvlášť v lásce nemám... ale Legendy mile překvapily. děj se moc nevlekl, představování postav tak hrozné nebylo... někteří dokonce i sympatičtější než za těch pár let, co už otravovali jinde :D na další díl se už těším :)

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
avatar uživatele
Patty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 1. 2016 / 16:17:13 (před 8 roky)
off

Pilot nezklamal. Bavila jsem se od začátku do konce :)

avatar uživatele
ShedStories
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 1. 2016 / 17:41:00 (před 8 roky)
off
Janna7 napsal(a):

...
I když jako velký fanoušek Doctora Who jsem se nemálokrát pochechtávala (už samotný začátek s "Council of Time Masters" :D ...to dalo asi hodně práce je nenazvat rovnou jako Time Lords :D). ...

Podľa mňa im to veľa práce nedalo :D Ono aj v samotných komiksoch sa používa výraz Time Masters (žiadne Time Lords). A nie je to nijak nový termín. DC ho využíva už vyše pol storočia :) Podobnosť tam ale v tých názvoch je no.
Mne sa Legendy páčili hlavne tou rôznorodosťou postáv. Možno to na niekoho mohlo pôsobiť tak, že je to zamerané viac na Hawkmana a Hawkgirl, ale nakoľko potrebovali uviesť do deja aj tých, čo Arrowa a Flasha nesledujú, tak im museli dať trochu viac priestoru :) Čo ma trochu prekvapilo (ale možno ešte na to príde čas , alebo to bude nejak vysvetlené) je fakt, že necestovali práve do chvíle, kedy bol Vandal porazený v Arrow. Tam by mali určite väčšie šance (už len ten počet - 9 Legiend + Arrow , Flash , Speedy , Black Canary , Diggle).
Každopádne teším sa ne ďalšie časti :)

,,The freedom and simple beauty is too good to pass up..." Ch. McCandless
avatar uživatele
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 1. 2016 / 18:07:08 (před 8 roky)
off

začalo to teda bídně... snad se to zvedne můj názor :')

avatar uživatele
Elis1010
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 1. 2016 / 19:22:44 (před 8 roky)
off

Pilot rozhodně nezklamal, musím ale souhlasit s tím, že trochu zbytečně představili hlavního záporáka jinde a jeho motivace není zrovna moc propracovaná. Na Arrowovi a Flashovi se mi líbí mimojiné i to, že záporáci většinou nejsou jednostraně zlí...snad se Vandal ještě polepší :-)

avatar uživatele
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
23. 1. 2016 / 20:25:56 (před 8 roky)
off

Upřímně, čekal jsem od pilotu trochu víc, ale snad to vylepší v dalších dílech. Nejvíc mi asi vadilo přeskakování od jedné postavy k druhé, technicky vzato, ten pilot neměl žádnou hlavní postavu, jen spoustu vedlejších (když to srovnám s jinými týmovkami, vždycky je někdo v popředí, na koho se děj víc zaměřuje).

Motivace Vandala Savage je taková nijaká, ale to už tak s komiksovýma záporákama bývá. Ono je to tak trochu i vinou toho, že nebyl úplně dobře představený, nic o něm nevíme.

Docela jsem se smál u toho, jak členům týmu záleželo na tom, jak se o nich mluví v budoucnosti... pak se stejně vrátí do současnosti, takže je jedno, jestli je v budoucnosti někdo zná. Přineslo by jim výhodu, kdyby je znali?

Štve mě absence Arrowa a Flashe... takhle to pořád vypadá jako seriál pro vedlejší postavy.

Ale jinak celkově proti tomu nic nemám... doufám, že se to v dalších díle pořádně rozjede.

And when my time is up, have I done enough?
avatar uživatele
Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 1. 2016 / 22:34:37 (před 8 roky)
off

Upřímně musím říct, že je toho už moc. Flash i Arrow se stávají zbytečně rozvláčnými záležitostmi a tohle je jenom nastavovaná nuda. Kromě Colda a Heata jsou všechny postavy dost bezvýrazný, je jich tam moc, a pořád maj příšerný kecy o tom, jak chtěj něco znamenat, zachránit svět apod. Když už je tam nějaká akce, tak je to spíš k smíchu - viz souboj s Chronosem, který vypadá jak nepovedený Star Wars, navíc ani celý tým ho není schopný porazit... WTF? Pro mě naprostá zbytečnost a prvním sériím Flashe nebo Arrowa se to fakt nemůže vůbec rovnat. Posledních pár minut jsem pilot jen pasivně poslouchal a browsil na netu.

avatar uživatele
anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 1. 2016 / 22:56:28 (před 8 roky)
off

Arrow už se mi omrzel, Flash mě nikdy moc nebavil a od Legends jsem asi čekala moc.
Sice některé postavy mají dobré hlášky, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že je to spíš odkladiště vedlejších postav než plnohodnotný seriál. Hawkgirl a Hawkman mi přijdou jako totální opruz. Oba mi jsou strašně nesympatičtí a asi se to jen tak nezmění.
Co se mi zatím hodně nelíbí, je kostým White Canary. Sáře to tak slušelo s ležérními blonďatými vlasy v kostýmu, kde měl člověk strach, aby jí při bojových scénách někde něco nevypadlo nebo neprasklo:-) a tady zatím vypadá jak vybleté zelí.
A celý díl jsem přemýšlela, odkud toho Ripa Huntera znám. A on je to Rory:-) Hned je celé cestování časem mnohem zajímavější:-)
Takže suma sumárum dám seriálu ještě šanci a doufám, že se to pořádně rozjede.

avatar uživatele
kareen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
24. 1. 2016 / 00:40:51 (před 8 roky)
off

Já mám v tomto případě docela výhodu, že nesleduji Arrowa ani Flashe, takže mi to nepřijde až tak moc ohrané a docela jsem se bavila. Normálně upřednostňuji Netflixácké komiksy, ale neodolala jsem Arthurovi a cestování v čase, takže pokud se další díly nějak rapidně nezhorší, tak si to užiju jako zábavnou popkornovou oddechovku.

avatar uživatele
Joey Sid
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
24. 1. 2016 / 04:45:35 (před 8 roky)
off
Hrus napsal(a):

Upřímně musím říct, že je toho už moc. Flash i Arrow se stávají zbytečně rozvláčnými záležitostmi a tohle je jenom nastavovaná nuda. Kromě Colda a Heata jsou všechny postavy dost bezvýrazný, je jich tam moc, a pořád maj příšerný kecy o tom, jak chtěj něco znamenat, zachránit svět apod. Když už je tam nějaká akce, tak je to spíš k smíchu - viz souboj s Chronosem, který vypadá jak nepovedený Star Wars, navíc ani celý tým ho není schopný porazit... WTF? Pro mě naprostá zbytečnost a prvním sériím Flashe nebo Arrowa se to fakt nemůže vůbec rovnat. Posledních pár minut jsem pilot jen pasivně poslouchal a browsil na netu.

Tak moc. :) Žiješ v ČR, LoT ani Flash v žádné české TV dostupný není, takže vidíš jen to, co si nataháš. Pokud je toho na tebe moc, prostě na to nekoukej, není nic jednoduššího. :) Mě taky nezajímá Star Wars, tak ho ignoruju.

Editováno: 1x | Naposledy: 24. 1. 2016 / 04:45:54
avatar uživatele
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
24. 1. 2016 / 09:11:22 (před 8 roky)
off

Tesim se na to. Snad to bude stát za to.

avatar uživatele
minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
24. 1. 2016 / 09:13:38 (před 8 roky)
off

Tak ďalší serial vo wachliste :) teším sa

Bee Doo, Bee Doo
avatar uživatele
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
24. 1. 2016 / 12:37:37 (před 8 roky)
off

Pilot mě bavil, takže doufám, že v tomhle stylu budou i další díly. :)

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
avatar uživatele
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
24. 1. 2016 / 12:44:00 (před 8 roky)
off

Tenhle seriál mě díky Arthurovi docela láká, z toho, že se to podobá DW, mám ještě větší radost. Seriál jde do "chci vidět" a snad mě jednou nezklame.

avatar uživatele
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
24. 1. 2016 / 17:54:59 (před 8 roky)
off

Čekám na tento seriál už od jara...:P Jsem nadšená něj

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
avatar uživatele
hlivoj
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
25. 1. 2016 / 09:53:08 (před 8 roky)
off

tak Arrowa síce sledujem, ale už len z nejakej zotrvačnosti. Flasha som videl 2 epky (crossover s Arrowom). LoT - videl som pilota. možno pozriem ešte jednu epku, ale nedávam tomu veľkú šancu. Možno cez letné (i seriálové) prázdniny. Teraz určite nie. Ale celkovo musím urobiť rázny rez v seriáloch čo sledujem.

Nesmúť za človekom, čo ťa odmietol! Veď takých ešte nájdeš stovky...
avatar uživatele
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
1. 2. 2016 / 17:19:34 (před 8 roky)
off

Tak po dvoch epizódach musím napísať, že som sklamaná.. Seriál moc nefunguje, vôbec ma nezaujíma to ich akože zachraňovanie sveta, pričom iba hasia problémy, ktoré sami vytvorili.
Seriál som v podstate chcela pozerať, lebo superhrdinovia, lebo CW, lebo Leonard Snart, no a musím povedať, že Snart je jediné, čo ma na seriáli baví a to je sakra málo.
Legendy asi "odstavím" a dopozerám niekedy po skončení série, snáď sa to zlepší...

Skôr ma láka pustiť sa teraz do Prison Breaku :D

avatar uživatele
Sir Drake
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
10. 3. 2016 / 21:53:13 (před 8 roky)
off

Pro mně jedno veliké zklamání... Doufám, že to skončí ...

avatar uživatele
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
6. 9. 2016 / 12:45:08 (před 7 roky)
off

Po pozreti prvych dvoch casti pilotu, musim povedat, ze tam to CW citit. Hlavne co sa tyka hereckeho vykonu. Na druhu stranu tie efekty fakt poskocili. Uvidim ako ma to bude bavit dalej, ale kedze je to vsetko poprepajane s Arrowom a Flashom, no a teraz aj so Supergirl, tak si dam tu namahu a dohonim resty...