10. 1. 2016

Novinky z ABC: Spin-off Castle, Marvel's Most Wanted a další

Novinky z ABC: Spin-off Castle, Marvel's Most Wanted a další

Stanice ABC byla včera první z Velké pětky, která se představila během svého panelu na letošním zimním novinářském turné TCA. Padlo zde spoustu informací, které si v dnešním článku zrekapitulujeme.

Spin-off Castle
Jedním z nejdůležitějších probíraných témat během panelu byl seriál Castle. Herci Nathan Fillion a Stana Katic mají smlouvy pouze do konce aktuální osmé série a opět hrozí, že by se jeden či oba nemuseli vrátit, pokud seriál bude prodloužen. Ředitel Paul Lee uvedl, že doufá, že seriál bude pokračovat ještě mnoho dalších let. Připustil ale také, že už v současnosti prozkoumává další možnosti, ať už ve formě spin-offu či jiného pokračování, které by případně mohlo probíhat bez hlavních hvězd.

Marvel's Most Wanted
Během panelu bylo potvrzeno, že si i v letošní sezóně stanice objednala pilot k Marvel's Most Wanted, který v minulém roce nedostal seriálovou objednávku. Nadále zůstává, že v hlavních rolích by se objevili Adrianne Palicki a Nick Blood jako Bobbi Morse a Lance Hunter.

Co se týče dramatu Agents of S.H.I.E.L.D. a jeho prvního spin-offu Agent Carter, Paul Lee uvedl, že je s aktuálními sériemi velmi spokojen.

Scandal v budoucnosti
Když se seriál Scandal po zimní pauze vrátí, nebude ztrácet čas. Příběh bude zasazen šest měsíců po událostech z podzimního finále, prezidentské volby budou v plném proudu. Mellie je jednou z kandidátek.

Lee také naplno podpořil twist z podzimního finále, kdy se Olivia rozhodla jít na potrat. „Moc se mi líbilo, jak velké to bylo překvapení.“

Nekonečný Nashville
Fanoušci Nashville můžou být relativně v klidu. Seriál má aktuálně velmi těžkou sezónu, kdy sledovanost není světoborná. Hvězda Hayden Panettiere navíc musela dočasně opustit natáčení, aby vyhledala pomoc kvůli poporodní depresi. Herečka se tento týden vrátila do práce a Lee prozradil, že nejsou plány k zakončování příběhu. „Nashville má neuvěřitelně vášnivé publikum, prozatím tedy nemáme žádné jiné plány, než se seriálem pokračovat.“

Galavant
Galavant dostal navzdory sestupující sledovanosti objednávku pro druhou sezónu. „Je to roztomilý seriál,“ uved přezident stanice. „Zpracování druhé série je velmi silné.“ Lee dále uvedl, že pro seriál vidí budoucnost na Broadwayi.

Neočekávaný neúspěch The Muppets
Ředitel dále pohovořil o startu The Muppets, který byl slabší, než se původně očekávalo, a seriál v průběhu sezóny vyměnil showrunnera. „Neměli jsme pocit, že seriál obsahuje takovou radost, smích a srdce, v jaké jsme doufali,“ uvedl Lee a dodal, že je velmi sebevědomý, co se druhé poloviny série týče.

Propadák jménem Wicked City
Ani za první oficiální zrušený seriál sezóny neřekl Lee žádnou omluvu. „Miluju risk a tohle byl velký risk. Wicked City nenašel své publikum a my jsme neměli pocit, že by mohl dál růst. Když ale neriskujete, jste na tom ještě hůře, než když se risk nevyplatí.“

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
Bellezza

Bellezza

Pre mňa nie je Castle bez Nathana a Stany,takže nech si celý spinoff vyhodia z hlavy! Zbytočne...
před 8 roky
Case*Wawe*Make

Case*Wawe*Make

Super, že nejsem sama, kdo si myslí, že Brkličku ten seriál přestal bavit. Taky se divím, že podepsala...
před 8 roky
Bellezza

Bellezza

Neviem či zrovna váhala,podľa mňa si skôr diktovala podmienky a zrejme aj väčší honorár..
před 8 roky
Další články k tématu