20. 2. 2016

Simpsonovi: Homer se v květnu představí naživo

Simpsonovi: Homer se v květnu představí naživo

V 21. epizodě letošní sedmadvacáté série The Simpsons, která je plánována na 15. května, uvede stanice Fox tříminutový živý přenos s Homerem Simpsonem, postavou, která dala Simpsonovým jméno. Stanice poskytla informaci, že Homer během těchto tří minut bude v živém přenosu na konci epizody odpovídat na otázky diváků.

Svůj hlas postavě již od počátku propůjčuje Dan Castellaneta, který skrze Homera bude zodpovídat otázky fanoušků. Showrunner Al Jean prozradil, že ačkoliv je výroba seriálu velice časově náročná, bude zde prostor pro vytváření novinek podobných letošnímu živému přenosu. „Tvůrčí tým použije postavu Homera a jeho hlas s jeho pohyby tak, že divák ani nerozpozná rozdíl mezi živou a animovanou verzí.“ Dle slov Jeana Homer v tu chvíli řekne to, co by nikdy jindy ani nevyslovil: „Co já vím, tak tento prvek bude v animovaném světě vůbec prvním pokusem,“ dodal Jean a pokrčoval: „Tento živý přenos poskytne víc, než bychom dali dohromady v jedné epizodě. Dan je skvělým hercem a umí si pohrát s nově nastalou situací.“

Stanice Fox nyní nabádá fanoušky, aby své dotazy pro Homera posílali na sociální sítě od 1. do 4. května s použitím hashtagu #HomerLive. S novinkou stanice přichází v době, kdy se začíná méně hledět na sledovanost Live+SD a klade větší důraz na ta zhlédnutí, která se odehrají až po odvysílání nového dílu v rámci celého následujícího týd­ne.


Co vy a Simpsonovi? Stále je máte rádi nebo sledujete už jen z recese?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Anastazie

Anastazie

Zdá se mi to jako skvělý nápad. Simpsonovic rodina bude mít další poprvé. :)
před 8 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Přeju tvůrcům, aby se všechno vyvedlo, jak má. Ale rozhodně to zní zajímavě.
před 8 roky
Destinytte

Destinytte

Haha, tak to bude něco! :D
před 8 roky
Další články k tématu