9. 3. 2016

Do Empire míří rapper Xzibit

Do Empire míří rapper Xzibit

Bývalý moderátor show Pimp My Ride ztvární ústřední postavu v hudebním průmyslu, která bude šlapat na paty Luciousovi. Cookie si bude muset dát pozor. Lucious Lyon bude mít v hip-hop dramatu Empire novou konkurenci. Rapper a herec Xzibit si získal novou vedlejší roli.

Xzibit (Alvin Joiner) si zahraje postavu Leslieho „Shyna“ Johnsona, který je popisován jako stoprocentní gangster i hudebník zároveň. Pod svými křídly schraňuje začínající umělce, vlastní nahrávací studio a už uspěl i na trhu se svou tvorbou. Co je mu však nejvíce vlastní? Samozřejmě kombinace drog, zbraní a vydírání. V hudebním světě je nicméně vůči ostatním značně pozadu, a tak se bude snažit dostat na Luciousovo místo.

V Empire se rapper zdrží několik epizod, ale stanice Fox nesdělila žádné doprovodné informace týkající se toho, kdy se objeví nebo na jak dlouho. V lednu letošního roku bylo Empire prodloužen pro třetí řadu a natáčení aktuální série se již blíží ke konci. Režisér Danny Strong řekl v lednovém rozhovoru, že druhá polovina sezóny nebude až tak „přeplněna hereckými jmény“ a děj se bude více zaměřovat na rodinu Cookie.

Empire se vrací s novými díly ve středu 30. března na stanici Fox.


Zamilovali jste si Empire a máte radost z tak brzkého prodloužení? A co nová herecká posila?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Je to docela sympaták,tak proč ne :)
před 8 roky
Další články k tématu