12. 3. 2016

Piloty v sezóně 2016/2017 (ostatní)

Vítejte zpátky u našeho každoročního přehledu potenciálních seriálových novinek, mezi kterými si stanice vybírají své nové budoucí hity. Finišujeme kabelovkami.

Piloty v sezóně 2016/2017 (ostatní)

A&E

The Infamous

gangster vs. detektiv

Příběh se točí okolo skutečných událostí vedoucích k nepokojům v Los Angeles v roce 1990. Sledujeme dva komplikované může, kteří stojí proti sobě. Ambiciózního gangstera připraveného převzít město a detektiva LAPD, který mu v tom hodlá zabránit.

Freeform

Nicky

životopis raperky

Komedie inspirovaná skutečným životem rapové hvězdy Nicky Minaj vyrůstající v Queensu v roce 1990 se svou živou emigrantskou rodinou. Sledujeme její osobní a hudební rozvoj, který ji nakonec přivedl ke slávě.

Amazon

The Cosmopolitans

amící v Paříži

Komedie o skupině mladých Američanů žijících v současné Paříži, kteří hledají lásku a přátelství v cizím městě.

Objednány extra scénáře.

I Love Dick

posedlost profesorem

  • Kdo za tím stojí: Jill Soloway (Transparent), Sarah Gubbins, Andrea Sperling
  • Kdo v tom hraje: Kathryn Hahn (Crossing Jordan)

Komedie zasazená do akademické prostředí se soustředí na rozhádaný manželský pár a jejich vzájemnou posedlost charismatickým profesorem se jménem Dick.

Casanova

jak to bylo se svůdníkem

Příběh sleduje nepříliš známé období v životě jednoho z největších svůdníků. Po konfliktu s inkvizitory v rodným Benátkách, je Gacomo Casanova poslán do do vězení. Odtud se mu podaří utéct a dostává se do Paříže, kde začíná žít svůj život znovu.

The Interestings

průřez posledními 30 lety

Drama o skupině přátel, kteří se jako patnáctiletí potkají na uměleckém táboře v roce 1974. Seriál zachycuje jejich vztahy celé následující tři desetiletí a ukazuje tak postupné dospívání a stárnutí americké mládeže.

AMC

The Son

ropné drama

Multi-generační drama inspirované knihou Philippa Meyera sleduje zrození americké super-síly skrze vzestup a pád texaského ropného impéria.

Objednáno rovnou na seriál.

The Terror

predátor v akci

  • Kdo za tím stojí: David Kajganich, Ridley Scott (Coma), David W. Zucker (Mercy Street), Alexandra Milchan, Scott Lambert, Guymon Casady, Soo Hugh (Whispers, The)
  • Kdo v tom hraje: –

The Terror se odehrává v roce 1847. Posádka královské expedice odjíždí na Antarktidu, kde má za cíl najít obrovské bohatství. Místo toho ale objeví nebezpečného predátora. Rozpoutá se hororová bitva o přežití, která ohrozí nejen tuto oblast, ale také domorodce v okolí.

Už bylo objednáno 10 epizod.

FX

Nepojmenovaný projekt Gillian Robespierre/E­lisabeth Holm

ženský na roadtripu

  • Kdo za tím stojí: Gillian Robespierre, Elisabeth Holm, Ravi Nandan, John Hodges
  • Kdo v tom hraje: Jenny Slate (Kroll Show), Ari Graynor (Bad Teacher)

Upřímná komedie zkoumající přátelství dvou dospělých žen. Lou a Vis se poznali ve svých třiceti letech, udělali spolu film a teď se po hlavě vrhli do dalšího projektu a vydali se na výlet skrz celou zem. V autě poznávají sami sebe i jedna druhou. Je to jako Thelma a Louisa, akorát tady nikdo neumírá.

Nepojmenovaný projekt Jordan Peele/Tracy Morgan

po patnácti letech na svobodě

Komedie soustřeďující se na kariéru kriminálníka, který je po patnácti letech propuštěn z vězení. Teď doufá, že se znovu začlení do společnosti, která ho už dávno odepsala. Jenže pro chlápka, jehož jedinou dovedností je, že umí dělat smažený sýr je tenhle moderní svět plný politické korektnosti, internetu a samořídících aut jaksi složitý.

Nepojmenovaný projekt Louis C.K./Albert Brooks

s nápaditým popisem

Komedie o policajtech.

Legion

komiksovka

Představuje příběh Davida Hallera založený na postavě Legiona z komiksu X-men, kde je synem Charlese Xaviera. David je diagnostikovaný schizofrenik a dlouhé roky se potácel mezi různými psychiatrickými klinikami. Když už z toho všeho začínal být příliš unavený a chtěl svou cestu k rozumu vzdát, najde ženu svých snů, spolupacientku. Po podivném setkání je konfrontován s možností, že hlasy, co slyší ve své hlavě by mohly být skutečné.

Snowfall

drogy v Los Angeles v osmdesátkách

V Los Angeles na začátku osmdesátých let propukává kokainová epidemie. Příběh seriálu bude sledovat osudy tří hlavních postav. Ambiciózního dealera Franklina Sainta, ex-mexického wrestlera a nyní aktivního gangstera Gustava Zapata a marnotratného syna Logana Millera.

Trust

únos boháče

  • Kdo za tím stojí: Simon Beaufoy, Danny Boyle, Christian Colson
  • Kdo v tom hraje: –

Příběh vypráví příběh Johna Paula Gettyho III, dědici ropného bohatství rodiny Gettyů. První dějství se odehrává v Římě v roce 1973, kdy je mladý Getty unesen mafií v Římě. Mladý muž prožívá v rukou únosců svou noční můru a jeho únosci nemohou pochopit, proč jejich zajatce nikdo nechce zpět.

HBO

Barry

zabiják hercem

Exmariňák pracuje jako levný nájemný vrah na středozápadě. Ve svém životě je nespokojený a osamělý. Nyní s nevolí cestuje do Las Angeles, aby někoho zabil a skončí ve skupině dychtivých divadelních herců.

Crashing

komik spí u komiků

Částečně autobiografický projekt o komikovi, který po rozchodu se ženou přespává na gaučích u svým přátel, komiků z New Yorku.

The Gorburger Show

mimozemšťan v TV

Gigantické modré monstrum vtrhne v Japonsku do ranní talk-show a drží štáb jako rukojmí, zatímco se snaží pochopit, co to znamená být člověkem. K tomu využívá rozhovory s celebritami, muzikanty a jinými kulturními ikonami.

Max

feministky na vzestupu

Drsná komedie odehrávající se v roce 1963, kde přichází druhá vlna feminismu. Vše se točí okolo novinářky Maxine Woodruf hledající osvobození.

Nepojmenovaný projekt Lucy Prebble

mlčeti zlato

Patologicky upřímná žena má krizi středního věku.

Nepojmenovaný projekt Whitney Cumings

Eeee… něco divnýho

Komedie inspirovaná knihou Maureen Dowda z roku 2005 je portrétem moderních vztahů. Zaměřuje se na lidské povahy, sociální konstrukce a prolíná se s dokumentárními prvky a komentáři odborníků snažících se nám vysvětlit, proč se postavy chovají, tak jak se chovají.

The Deuce

nástup porna

Projekt pojmenovaný po 42. ulici sleduje vzestup porno průmyslu na počátku roku 1970.

Objednáno na seriál.

US.

Eeee… něco divnýho

Rozsáhlý průzkum toho jak nečekané a srdcervoucí jsou seznámení zdánlivě nesouvisejících li­dí.

SHOWTIME

I'm dying up here

počátky komiků

Příběh odehrávající se ve slavném Hollywoodském klubu v sedmdesátých letech. V té době pomohl nastartovat spoustu kariér dnes již proslavených komiků. Inspirováno knihou William Knoedelsedera, která se zakládá na skutečných událostech.

Objednáno na seriál.

Mating

zase to randění

Jak se randí v moderním světě? Každá série by měla představit jiného protagonistu a jeho příběh. První série se zaměří na čerstvě rozvedeného chlápka, který se znovu pokouší dostat na koně.

Nepojmenovaný projekt Leny Waithe

randění po stoprvní

Jak se randí v moderním světě? Každá série by měla představit jiného protagonistu a jeho příběh. První série se zaměří na čerstvě rozvedeného chlápka, který se znovu pokouší dostat na koně.

TNT

The Alienist

počátky psychologů a sériových vrahů

Příběh založený na románu Caleba Carra se odehrává v New Yorku a soustředí se na Dr. Laszlo Kreizlera, který s pomocí novináře Johna Moora a policejního komisaře Theodora Roosevelta využívá nově vznikající lékařskou disciplínu psychologii k vypátrání prvního sériového vraha v New Yorku.

Lumen

fantasy na vlastní kůži

Autorka nejprodávanější knižní fantasy sérii náhle zmizí a spolu se svou čtyřčlennou rodinou se ocitne v mystickém alternativním světě, který inspiroval její práci. Musí se ponořit do války zuřící mezi soupeřícími magickými silami dobra a zla. Tváří v tvář nebezpečím na každém kroku musí rodina rozluštit složitou záhadu a najít tak cestu domů.

Robbers

jatka

Autoři seriál popisují jako něco ve style „Tahle země není pro starý“. Příběh sleduje policistu, dva kamarády na zločinném útěku a dívky, která se dostane do nesnází ve velmi unikátním milostném trojúhelníku. Každý má svůj příběh, každý je záhadou.

Will

Shakespeare

  • Kdo za tím stojí: Craig Pearce, Vince Gerardis, Howard Braunstein, Louise Rosager, Shekhar Kapur
  • Kdo v tom hraje: Laurie Davidson, Olivia DeJonge (Hiding), Colm Meaney (Star Trek: Deep Space Nine), Mattias Inwood

Divoký příběh mladého Williama Shakespeara a jeho příchod na scénu Londýnského divadla 16. století, kdy některého jeho hry byly na tu dobu až přespříliš odvážné.

USA

Brooklyn Animal Control

oddělení na vyšetřování vlkodlaků

Sleduje tajné oddělení newyorské policie. To se specializuje na jedny z nejjedinečnějších občanů města. Na vlkodlaky. Seriál inspirovaný komisem od IDW Publishing.

Eyewitness

když něco vidíte, tak vám to změní život

Adaptace norské krimi. V ní se dva chlapci tajně setkají v lese a jsou svědky vraždy. Jen stěží uniknou z místa činu živí. V zoufalé snaze udržet svůj vztah v tajnosti a ze strachu před odhalením pachatelem o všem mlčí. Jenže brzy zjistí, že jednou viděné, už nemůže být zapomenuto. A když jste svědky takhle hrozivé události, tak to všechno změní navždy.

Objednáno 10 epizod.

Falling Water

sny jsou klíčem k osudu celého světa

Tři lidé, kteří nemají nic společného, zjistí, že se jim zdají střípky jednoho společného snu. Každý z nich je na tajemné a velice osobní pouti – jeden hledá svou ztracenou přítelkyni, jeden hledá ztracené dítě a jeden hledá lék pro svou nevyléčitelné nemocnou matku – a jsou to právě stopy, které nacházejí ve svém společném snu, jež je dokážou nasměrovat dál. Čím hlouběji se na své pouti dostávají, tím více si uvědomují, že na jejich misi je v sázce víc než jen to, co potřebují sami – vize z jejich snu mohou být klíčem k osudu celého světa.

Objednáno na seriál.

Shooter

remake filmu

  • Kdo za tím stojí:
  • Kdo v tom hraje: –

Bob Lee Swagger, známý také jako Bob ‚the Nailer‘ je bývalý ostřelovač americké armády, kterého přemluví, aby se účastnil akce, která má překazit plán na zabití prezidenta. Jenže z pokusu o vraždu je obviněn on sám, a tak musí napnout všechny své síly a schopnosti, aby se vyhnul honu na život a na smrt a ukázal na ty, kdo za pokusem o vraždu skutečně stojí.

Objednáno 10 epizod.
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
ufonka

ufonka

Možná bych zkusila The Terror, Lumen a Eyewitness.
před 8 roky
Adík

Adík

A co se stalo s Famous in love v hlavní roli s Bellou Thorne od Freeform?
před 8 roky
Hrus

Hrus

Mam presne ten samy pocit. Uvidim, az prijdou trailery, ale podle popisu me nezaujalo nic.
před 8 roky
Další články k tématu