9. 6. 2016

Blíží se konec Kobry 11?

Blíží se konec Kobry 11?

Přednedávnem jsme vás informovali o tom, že seriál Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei (Kobra 11) se dočkal dvou jubileí, dvaceti let vysílání a 300. epizody. Je však velmi pravděpodobné, že podobných oslavných čísel se již nedočkáme. Minulý týden totiž na RTL skončila jarní série s novým parťákem Danielem Roesnerem alias komisařem Paulem Rennerem, která zaznamenala dosud nejnižší sledovanost. Ani jeden díl nedosáhl nad tři miliony a průměrná sledovanost byla jenom kolem 2,6 milionu.

Výměna temnější verze seriálu s Vinzenzem Kieferem za humornější nedopadla zrovna nejlépe. Tvůrci už mohou jen snít o dřívější slávě, které seriál dosahoval. Pilotní epizoda v roce 1996 tenkrát vyšplhala až 10,5 milionu diváků. Největší popularitu seriálu přinesl v letech 2008–2013 populární německý herec a zpěvák Tom Beck. Po jeho odchodu to začalo jít se seriálem z kopce.

Erdogan Atalay a Daniel Roesner mají s televizí RTL a firmou Action Concept, která seriál natáčí, podepsané smlouvy až do roku 2018. Znamená to, že s Kobrou 11 se ještě minimálně dva roky nebudeme loučit. Ale pokud budou čísla dále klesat, tak se v roce 2019 s největší pravděpodobností nových dílů již nedočkáme.


My předpokládáme konec Kobry 11 jako zavraždění „nesmrtelného“ komisaře Semira Gerkhana. Jiný konec si totiž ani neumíme představit. A jak si přestavujete konec seriálu vy?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
patrik1177

patrik1177

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Bellezza

Bellezza

Tak Kobru11 som videla len pár krát náhodne v telke,ale celkom sa mi seriál pozdával.Moje prianie je...
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Semira nemůžou zabít, Semir je nezničitelný. Teoreticky by ale mohl jít do důchodu. Minimálně invalidního....
před 7 roky
Bellezza

Bellezza

Semir je taký nemecký Chuck Norris :D :D
před 7 roky
Další články k tématu