13. 6. 2016

Making History posiluje své řady

Making History posiluje své řady

Herci John Gemberling a Neil Casey se přidávají k osazenstvu komediálního seriálu Making History jako hlavní postavy.

Seriál vypráví příběh tří přátel (Adam Pally, Leighton Meester a Yassir Lester), kteří jsou ze dvou rozdílných století. Všichni se snaží vybalancovat rozdíl mezi cestováním časem a jednat s opatrností a určitým nadhledem, protože mají obavy z následků toho, jak se děj vyvine v přítomnosti. Jsou to doslova dva příběhy v jednom. Historická show a dobrodružství, kde se protíná láska, přátelství a snaha o vžití se do problémů druhých.

Gemberling, známý svými rolemi v Broad City a Marry Me, se ujme role Johna Hancocka, bouřlivého a rozpustilého pijáka, zakladatele Ameriky. Toto obsazení přinese znovu shledání herců Pallyho a Gemberlinga pár let poté, co spolu hráli v Happy Endings.

Casey si zahraje Sama Adamse, nejistého a náladového muže, který udělá za každou cenu cokoliv, aby se přiblížil svým vrstevníkům. Caseyho role zahrnují účinkování v Broad City a The League.

Making History má pod svými křídly 20th Century Fox Television a výkonnými producenty jsou Julius Sharpe a Seth Cohen. Premiéra proběhne v midseason 2017, ale přesné datum zatím stanoveno nebylo.


Zahrnete Making History mezi své seriály? A co si myslíte o připravovaném dě­ji?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu