24. 6. 2016

Lucifer: Tricia Helfer v roli matky zla

Lucifer: Tricia Helfer v roli matky zla

Herečka Tricia Helfer se připojuje k ansámblu démonického seriálu Lucifer v nadcházející druhé sérii v roli matky zla. Helfer, známá z Battlestar Galactica, bude ztvárňovat postavu matky Toma Ellise, pravého ďábla. Seriál Lucifer nepřímo představil tuto postavu v dubnovém finále první řady. V tuto dobu showrunner Joe Henderson prohlásil, že zatímco je první série zaměřena na nezkrotného syna, který zápolí s problémy týkajícími se jeho otce, bude řada druhá zaměřena na jeho matku.

Jeho matka Charlotte je popisována jako žena, která byla stovky let uvězněna v pekle svým manželem, samotným Bohem. Nyní je volná a může se v klidu pohybovat po Zemi. Bude se snažit najít nový vztah se synem. Je nebojácná a silně odhodlaná být sama sebou. Ví totiž, co si zaslouží.

Henderson poznamenal, že pro tuto roli bude Helfer naprosto dokonalá, a to i přesto, že je o pouhých pět let starší než její seriálový syn. „V komiksu i známé mytologii není tento vztah nikde uveden, takže tu tak trochu vaříme z vody,“ řekl. „Postavíme se zde čelem zodpovězení základní otázky, kterou si klade snad každý. Je zde mnoho linií, kudy děj můžeme vést. Rozhodně volíme cestu s největším napětím.“

Helfer je známá také svou vedlejší rolí v seriálu Suits. V Luciferovi by si měla zahrát několikaepizodní roli; prvně se ukáže hned v první epizodě druhé série, která startuje v pondělí 19. září na Foxu.


Jaký máte názor na první řadu? Zasloužil si Lucifer prodloužení? Těšíte se na prozkoumání vztahu matka-syn?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
atreidpaul

atreidpaul

Lilith byla podle legend stvořena jako první žena k Adamovi, takže by se spíš jednalo o incest...
před 7 roky
sandokan555

sandokan555

pravda neuvedomil som si ..ale ako som pozeral tak podla biblie ak fakt boh stvoril iba Adama a Evu tak...
před 7 roky
atreidpaul

atreidpaul

Souhlasím. Tolik jmen na vyber!! No treba si tak jen nechává říkat a tvůrci si její prave jmeno nechavaji...
před 7 roky
Další články k tématu