1. 8. 2016

Nicole Richie nahradí svou kolegyni v Great News

Nicole Richie nahradí svou kolegyni v Great News

Herečka Nicole Richie, známá především svou rolí v The Simple Life, nahradí svou hereckou kolegyni Kimrie Lewis-Davis v novince Great News. Komedie je plánována dostat se na obrazovky v midseason 2017.

Příběh Great News je inspirovaný skutečným životem Tracey Wigfield. Tato komedie se soustřeďuje na vztah matky a dcery, který je vystaven výzvě v momentě, kdy se obě stanou součástí jednoho zaměstnání ve zpravodajské firmě.

Richie si zahraje postavu Portie. Producenti se k přeobsazení role vyjádřili tak, že se rozhodli jít s dějem úplně jiným směrem, který Lewis-Davis nevyhovoval. Portia je mladá, cílevědomá posila tvůrčího týmu zpravodajské relace The Breakdown, který je součástí redakce Great News. Je velmi bystrá a inteligentní, ale dokáže se občas chovat i jako úplný blázen. Netají se oblibou ke svému staršímu kolegovi, kterého bude hrát John Michael Higgins.

Pro herečku a módní návrhářku se bude jednat o první stálou seriálovou roli. Dříve účinkovala v hostujících úlohách v seriálech Chuck a Empire.


Máte v plánu sledovat Great News? Bude Richie dobrou posilou a bude se pro ní jednat o první úspěšnou hlavní roli?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Je to ucházející náhrada.
před 7 roky
Další články k tématu