11. 5. 2017

Seriálové osudy: Great News

Seriálové osudy: Great News

Tak tohle čekal málokdo. I když se v posledních dnech objevovaly spekulace o tom, že letošní midseason novinka Great News nemá téměř žádné šance na prodloužení, opak je pravdou. Stanice NBC právě oznámila, že seriál i přes nízkou sledovanost prodlužuje pro druhou řadu o 13 epizodách.

Seriál byl do programu nasazen za The Voice, kde si skutečně nevede dobře. První dva díly ještě ušly s ratingem 1.2 a 1.0, ovšem poté následoval pád na 0.8 a 0.6, který se ve třetím týdnu stabilizoval na 0.8 a 0.7.

Podle dostupných informací se stanici líbí, že se seriál s přibývajícími epizodami zlepšuje. Má tak podobnou trajektorii jak sitcom 30 Rock od Tiny Fey, která je producentkou právě Great News. 30 Rock měl taky rozpačitou první řadu, ale poté se z něj stal sběrač ocenění.

Vypadá to, že významné producentské jméno má v dnešní době velkou váhu. ABC podobně loni prodloužila drama The Catch z dílny Shondalandu a Fox včera oznámil prodloužení The Last Man on Earth od známého dua Phil Lord a Chris Miller.

Prozatím není jasné, co tato zpráva znamená pro antologii Trial & Error, která jela ve stejném časovém slotu před nástupem Great News a obecně měla o poznání větší šance na prodloužení.

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Nira

Nira

Někdy mám stejný pocit :-D
před 7 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

V tom případě doufám, že NBC dá zelenou i druhé řadě skvělého Trial & Error. Jo, a samozřejmě jsem...
před 7 roky
Destinytte

Destinytte

Tak jestli tohle prodloužili a Trial & Error ne, tak budu hodně smutná. -_-
před 7 roky
Další články k tématu