18. 11. 2016

Seriálové osudy: Rapl

Seriálové osudy: Rapl

Česká televize je spokojená se sledovaností, kterou získává drsný policista Kuneš. Své letošní podzimní novince Rapl proto objednala druhou sérii.

Ta však přichází ruku v ruce s lehkým dramatem za scénou. Představitel hlavní role, herec Hynek Čermák, totiž jen několik dnů před oznámením prodloužení v rozhovoru uvedl, že není spokojený s podmínkami, které při natáčení seriálu panují. Dokonce také uvedl, že pokud by se nic nezměnilo, tak by se k seriálu již nevrátil.

Jeho slova se vzápětí pokoušel zmírnit režisér Jan Pachl: „O svém interview mi řekl, že to tak nemyslel a že to vyznělo jinak. Samozřejmě natáčení v reálném horském prostředí je na rozdíl od pohodlí ve studiu vždy kruté a servis by se měl do budoucna opravdu zlepšit, i když nejsme Hollywood a rozpočty máme napjaté.“

Nicméně budou mít dostatek času veškeré napjaté vztahy urovnat a vylepšit. Podle dostupných informací Pachl, který zároveň píše k seriálu i scénář, bude obsah vytvářet až do léta příštího roku. Poté by se mělo rozjet natáčení, takže s největší pravděpodobností si Rapl v roce 2017 dá pauzu a objeví se na obrazovkách až v roce 2018. Datum návratu ale prozatím nebylo ze strany ČT potvrzeno, takže lze pouze spekulovat.


Dali jste Raplovi šanci? Jak se vám seriál zalíbil? Jste rádi, že bude i druhá série?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
ufonka

ufonka

Zpočátku jsem se na tento seriál začala dívat jen kvůli Čermákovi, ale seriál mě příjemně překvapil...
před 7 roky
Maarti

Maarti

Neviděla jsem, ale uvažuju..každopádně jsem s ním četla rozhovoru v magazínu MF, a co tam...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Za toto predlzenie som rad.
před 7 roky
Další články k tématu