10. 2. 2017

Seriálové osudy: Grey's Anatomy, Scandal, HTGAWM

Seriálové osudy: Grey's Anatomy, Scandal, HTGAWM

Stanice ABC dnes vyřkla ortel nad svým TGIT čtvrtečním programovým blokem. Ten se skládá z osvědčených veteránů od producentky a tvůrkyně Shondy Rhimes – Grey's Anatomy, Scandal a How to Get Away with Murder.

Pro fanoušky jednoho, dvou nebo všech tří seriálů máme stoprocentně výborné zprávy. Celá trojice byla prodloužena pro sezónu 2017/18! Informaci oznámila ředitelka stanice Channing Dungey: „Všechny tři seriály si udržují diváky v napětí a tito fanoušci chtějí stále víc. Jsem nadšena, že všechny tyto seriály a jejich OMG momenty přivedeme v příští sezóně zpět.“

Lékařské drama Grey's Anatomy se dočká již své 14. série. Scandal se posune na číslo 7 a Murder se vrátí již se svou čtvrtou řadou.

V letošní sezóně stanice upravovala TGIT blok kvůli posunu Scandalu na midseason, který byl zapříčiněn těhotenstvím hlavní představitelky Kerry Washington. Místo něj byla na podzim nasazena soapová novinka Notorious, která si však diváky nezískala a aktuálně je neoficiálně zrušená. Scandal její čísla výrazně zvedl, ačkoliv i on se musí potýkat s úbytkem diváků oproti minulé sezóně.


Sledujete některý ze zmíněných seriálů? Které prodloužení vám udělalo největší radost? Vidíte pro některý z nich v dálce konečnou, nebo si bez nich svou seriálovou sezónu nedovedete představit?

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Destinytte

Destinytte

Sleduji jen HTGAWM a momentálně je to jeden ze seriálů, co mě baví nejvíc, takže super! :)
před 7 roky
BabySunyeo

BabySunyeo

Jsem ráda za chirurgy, jsem sice ve skluzu (11 série), ale zbožňuji ten seriál a nemíním se s ním ještě...
před 7 roky
Koldik

Koldik

HTGAWM je v mojom waitliste takze sa urcite tesim, ze sa mu dari.
před 7 roky
Další články k tématu