8. 5. 2017

Seriálové osudy: Frequency, No Tomorrow

Seriálové osudy: Frequency, No Tomorrow

Stanice The CW začíná před-upfronts týden oficiálním potvrzením toho, co už všichni tak nějak tušíme od zimy. Letošní novinky Frequency a No Tomorrow jsou zrušeny, v další sezóně už se nevrátí.

Rozhodnutí o zrušení není překvapivé. Oba seriály začaly na podzim neslavně a ani jeden nedostal objednávku na zbylých devět epizod, aby se dočkaly plnohodnotné série s 22 epizodami. V letošní sezóně to tak bylo úplně poprvé v celé jedenáctileté historii stanice, kdy žádný nový seriál sezóny nedostal plnou sérii.

Oba seriály přitom měly velkou naději a byly silně propagovány. No Tomorrow je adaptací brazilského formátu, zatímco Frekvence je založena na filmu z roku 2000. Oba měly v číslech Live+SD v průměru rating pouze 0.3.

Na jaře u obou vysvitla naděje, jelikož Netflix je začal streamovat a stanice případně mohla uvažovat o pokračování, pokud by alespoň na streamu slavily seriály úspěchy. To se však nestalo, takže není, co řešit. Podle dostupných informací se navíc šéfům stanice líbí všech letošních šest pilotů, takže pravděpodobně uvidíme více objednávek novinek právě na úkor těch letošních neúspěšných.

Sledovali jste jeden nebo oba seriály? Mrzí vás zrušení, nebo už jste se na ně během posledních měsíců psychicky připravili? Zasloužil by si některý z těchto seriálů pokračování? A jak to máte s body do tipovačky?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
Verity

Verity

Vypadá to, že nás takových naivků bylo víc. :D
před 7 roky
Luisa

Luisa

sice ani jeden seriál nesleduju, ale i tak se cítím mizerně, protože jsem -2... letos je to bída :-/...
před 7 roky
Koldik

Koldik

No, co uz...
před 6 roky
Další články k tématu