12. 5. 2017

Seriálové osudy: Once Upon a Time

Seriálové osudy: Once Upon a Time

Aktualizováno: Rebecca Mader (Zelena) potvrdila, že se v sedmé řadě nevrátí.

A je to oficiální! Stanice ABC prodloužila své pohádkové drama Once Upon a Time pro sedmou řadu. Emma Swan se loučí, nicméně labutí píseň seriálu ještě nezní. Po měsících spekulací mají fanoušci konečně jasno. V další sezóně je čeká sedmá řada, která bude rebootem.

Once měl premiéru v roce 2011 a sklidil úspěch, když pilot zhlédlo 12,8 milionu diváků a epizoda získala rating 4.0, což stačilo na nejlepší start nového seriálu v sezóně 2011/12. Během posledních let však došlo k rapidnímu poklesu. Letos 23. dubna seriál spadl na nové dno s ratingem 0.5.

V nové sérii bude hlavním hrdinou mladý muž (Andrew J. West) a desetiletá dívka (Alison Fernandez). V hlavních či vedlejších rolích se vrátí některé z hvězd, které se v seriálu dosud objevovaly. Jak už všichni dobře víme, jednou z nich nebude Emma Swan, jelikož herečka Jennifer Morrison oznámila, že na konci šesté řady ze seriálu odchází, nicméně svolila k návratu v jedné z epizod sedmé řady, aby se její příběh mohl úctyhodně uzavřít.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
carolos

carolos

Myslím si, že radšej mohli k aktuálnej sérii nakrútiť ešte 2 epizódy, ktoré by poslúžili aj ako samotné...
před 7 roky
darbak

darbak

To nee! :D Emma pryč (takže i Hook), Zelena pryč... A oni to prodlouží? Zkazili mi celej seriál...
před 7 roky
Qmati

Qmati

No to teda :) kam to povede. Necháme se překvapit, snad to bude koukatelný.
před 7 roky
Další články k tématu