14. 3. 2019

Seriálové osudy: One Day at a Time

Seriálové osudy: One Day at a Time

Streamovací služba Netflix odhalila osud své komedie One Day at a Time. Tentokrát však pro fanoušky nemáme dobré zprávy. Seriál byl zrušen, loučí se po třech sériích, a to navzdory twitterové kampaně #RenewODAAT.

„Byla pro nás velká čest spolupracovat s legendárním Normanem Learem. Osobně jsem mluvil s ním i s tvůrci seriálu, abych jim vyjádřil svůj vděk. Jim, všem scenáristům, oddanému štábu a hercům děkujeme za vytvoření seriálu plného humoru, srdce a lidskosti. Bylo to velmi těžké rozhodnutí a jsme vděční všem fanouškům, kteří seriál podporovali. I když je smutné, že seriál neobjevilo více fanoušků, věřím, že ODAAT projde zkouškou času,“ uvedl programový ředitel Netflixu Ted Sarandos.

Seriál se stal pro Netflix jedním z průlomových. Šlo o první latinskoamerický rodinný sitcom této streamovací služby, který sklízel vlnu pozitivních ohlasů. I když s ním Netflix nepokračuje, jen v minulém roce objednal tři nové seriály latinskoamerického zaměření.

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
jesmot

jesmot

Tak ti můžu říct, že jsi mi dnes udělala nesmírnou radost. S koncem jsem byl sice smířen, navíc poslední...
před 4 roky
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Yes, Yes, Yes! :D Sama kabelovka POP mi nic neříká, ale už teď ji rychle zařazuji mezi své oblíbené...
před 4 roky
Matuush

Matuush

^_^ Právě jsem na to náhodou narazila při brouzdání webu a divila jsem se, že tahle radostná zpráva nemá...
před 4 roky
Další články k tématu