15. 3. 2018

Seriálové osudy: Young & Hungry

Seriálové osudy: Young & Hungry

Kabelovka Freeform dnes oznámila, že svůj dlouho běžící sitcom Young & Hungry (Mladí a hladoví) ruší, současná pátá série bude jeho poslední. Fanoušci se však dočkají ceny útěchy. Ruku v ruce se zprávou o zrušení totiž stanice prozradila, že vyvíjí dvouhodinový film, který ukáže další dobrodružství Gabi, Joshe a jejich přátel.

Posledních deset epizod seriálu (sezóna 5B) se začne vysílat ve středu 20. června. Spekulace o konci seriálu vypukly naplno před několika týdny, když hlavní herečka Emily Osment na sociálních sítích řekla, že „posledních 10 epizod“ poběží v roce 2018. Osment navíc tento týden získala hlavní roli v komediálním pilotu od CBS.

Další detaily o chystaném závěrečném filmu prozatím nebyly zveřejněny. Stanice pouze potvrdila, že na něm pracuje hlavní tvůrčí tým seriálu. Komedie měla premiéru v červnu 2014 a dosud poslední epizoda (finále 5A) se vysílala v květnu 2017. Fanoušci tak musí déle než rok čekat na to, jak se bude vyvíjet znovu obnovený vztah Gabi a Joshe.

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
milosh

milosh

Na to, jak otřesnou má ten seriál znělku, mě překvapivě bavil. Bude ho škoda, i když na druhou stranu,...
před 6 roky
Olivia Caroline Jones

Olivia Caroline Jones

hořkosladká zpráva... na jednu stranu mě to už štvalo, jak to bylo furt dookola, ale na druhou stranu jsem...
před 6 roky
LucyM98

LucyM98

To je škoda :( Ale už jsem se lekla, že nebude ani 5B, tak aspoň, že bude. A taky se těším na film. Tento...
před 6 roky
Další články k tématu