9. 11. 2016

Seriálové osudy: Dead of Summer

Seriálové osudy: Dead of Summer

Novinka, která si dostojí svému názvu. Kabelovka Freeform dnes oznámila, že hororový seriál Dead of Summer ruší po první řadě. Seriál se za rok v létě již nevrátí.

Diváci se dočkali celkem deseti epizod. Rozhodnutí o zrušení není velmi překvapivé. S průměrnou sledovaností půl milionu celkových diváků a ratingem 0.2 seriál ztrácel více než polovinu diváků svého předskokana Pretty Little Liars (1,2 milionu / rating 0.6).

Seriál pochází od tvůrců pohádkového Once Upon a Time. Příběh se odehrává v 80. letech na letním táboře. Tvůrci měli vymyšlené potenciální plány pro druhou řadu, nicméně se neočekával návrat nikoho z původního hereckého osazenstva.

Z letošních letních nováčků stanice tak nezabodoval ani jeden. Drama Guilt bylo obdobně zrušeno již minulý měsíc.


Sledovali jste Dead of Summer? Má seriál uspokojivý závěr? Mrzí vás, že další epizody již nevzniknou, nebo šlo o pohodovou letní oddychovku, u které pokračování není potřeba?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Zvládla jsem těch dílů pět,víc ani ránu.
před 7 roky
Koldik

Koldik

Mna to nezaujalo po Novinke, a vidim, ze amici to vidia rovnako.
před 7 roky
carolos

carolos

Myslím, že to bolo vystihnuté v otázke, bol to pohodový seriál, pri ktorom človek nemusel rozmýšľať a...
před 7 roky
Další články k tématu