13. 1. 2018

Seriálové osudy: The Walking Dead

Seriálové osudy: The Walking Dead

Kabelovka AMC dnes oznámila, že své nejúspěšnější drama The Walking Dead prodlužuje pro devátou řadu. V té dostane šanci nová showrunnerka, kterou byla jmenována Angela Kang. Žena má se seriálem bohaté zkušenosti, od roku 2011 u něj pracuje jako scenáristka a výkonná producentka.

Kang na postu vystřídá dosavadního showrunnera Scotta Gimpleho, který nyní bude dohlížet na TWD i na jeho spin-off Fear the Walking Dead na nové pozici ředitele obsahu této značky.

Jde již o čtvrté přeobsazení showrunnerské pozice, se kterým se tento zombie hit musel vypořádávat. V první sérii na TWD dohlížel Frank Darabont, po kterém otěže převzal Glen Mazzara. Ten odešel po třetí řadě kvůli tvůrčím neshodám a byl nahrazen Gimplem, který se nyní posouvá na zmiňovanou novou pozici.

The Walking Dead bude pokračovat s novými epizodami osmé série od neděle 25. února. Na devátou řadu se fanoušci můžou těšit zase ke konci roku 2018.

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Vachisek

Vachisek

Tenhle seriál překoná supernatural v počtu sérii. :D
před 6 roky
Další články k tématu