8. 7. 2015

Seriálové osudy: South Park prodloužen!

Seriálové osudy: South Park prodloužen!

Legendární animák South Park (Městečko South Park) z televizních obrazovek jen tak nezmizí. Kabelovka Comedy Central oznámila, že uzavřela s tvůrci nové smlouvy. Seriál se dočká 30 nových epizod, které budou rozděleny do tří sérií. Celkový počet řad tohoto veterána se tedy vyšplhá na číslo 23.

South Park bude na konci tohoto období (rok 2019) nejdéle běžícím primetime seriálem na kabelovkách; překročí hranici 300 epizod. Tvůrci Trey Parker a Matt Stone budou nadále pokračovat v psaní, režírování i editování všech epizod. Tyto úlohy dělají již od roku 1997, když měl seriál premiéru.

„I po dvou dekádách zůstává South Park důležitou a vlivnou složkou programové skladby Comedy Central. Jsme nadšeni, že máme možnost bavit naše publikum mnoho dalších let,“ uvedl ředitel Doug Herzog.

Kromě toho také byla uzavřena smlouva se streamovací službou Hulu, která ve své knihovně nabízí prvních osmnáct sérií. Nyní už fanoušci můžou jásat, Hulu bude postupně nabízet také nové řady.

Devatenáctá sezóna South Park začíná na Comedy Central 16. září.


Patří South Park mezi vaše oblíbené seriály? Jak hodnotíte kvalitu s přibývajícími sériemi? Jste rádi, že se dočkáme třiceti dalších epizod?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ragelly

ragelly

Zatím se neví, konec nebyl oznámen :)
před 8 roky
silvienka

silvienka

Musím se přiznat, že mě baví nové série víc a víc. Líbí se mi, že reagují na aktuální události a situace a...
před 8 roky
Spasitel

Spasitel

Každá časť je iný mňa osobne baví väčšina častí podobný seriál ro humoristicky zobrazí problémy len tak sa...
před 8 roky
Další články k tématu