13. 2. 2017

Seriálové osudy: Lucifer

Seriálové osudy: Lucifer

Vládce pekel se sice vydal na dlouhou tříměsíční dovolenou a fanoušci si na nové díly musí počkat, ale stanice Fox jim toto čekání s přehledem vynahrazuje. Lucifer byl dnes prodloužen pro třetí řadu!

Lucifer je druhým foxovským dramatem, které se dočkalo prodloužení – přidává se k Empire. O svém osudu zatím nemají rozhodnuto např. Gotham nebo Lethal Weapon, obě tato dramata pochází, stejně jako Lucifer, z produkční dílny Warner Bros TV.

Seriál se divákům představil poprvé loni v midseason a předčil veškerá očekávání. Původně měla být druhá řada zkrácena, ale podzimní spárování s Gothamem se osvědčilo a Lucifer si rychle vysloužil objednávku na plnohodnotnou 22epizodní sérii. Druhá řada má v průměru rating 1.1 během Live+SD, který se v týdenních číslech rozrůstá na 1.9.

„Lucifer je jedním z těch vzácných seriálů, které jsou od začátku silné a s přibývajícími epizodami se stále zlepšují,“ uvedl ředitel zábavní sekce Foxu David Madden. „Tom, Lauren a zbytek osazenstva zajistili, že nám postavy doslova ožily před očima. A produkční tým je jeden z nejlepších v této branži.“

Drama se po dlouhé pauze vrátí na obrazovky 1. května. Místo něj nyní pondělní večery okupuje novinka APB.


Sledujete Lucifera? Jak se vám líbí druhá série? Jste rádi za prodloužení seriálu? Je tím pádem dlouhá pauza snesitelnější? :-)

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře42zobraz všech 42 příspěvků
Luisa

Luisa

Good Good Good very good :) ;) :) jsem hodně šťastná :) je jen dobře, že bude pokráčko :)
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Lucifer překvapil hodně lidí,mě samotnou určitě :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

To bude fajny maraton az sa k tomu raz dostanem...
před 7 roky
Další články k tématu