10. 5. 2018

Seriálové osudy: SVU, Chicago Fire, Med, P.D.

Seriálové osudy: SVU, Chicago Fire, Med, P.D.

Stanice NBC během noci prodloužila všechny čtyři seriály od Dicka Wolfa. Fanoušci se na ně tedy můžou těšit i v následující sezóně. Law & Order: Special Victims Unit se vrátí s 20. sérií a vyrovná tak rekord nejdéle běžícího dramatu, který aktuálně drží Law & Order a Gunsmoke. Chicago Fire dostává sedmou řadu, Chicago P.D. šestou sérii a Chicago Med se vrátí se čtvrtou sérií.

Žádné z těchto rozhodnutí není překvapivé. SVU je spolu s P.D. druhým nejsledovanějším dramatem na stanici, a to hned za This Is Us. Ostatní dva seriály jsou hned v závěsu.

Otázka nyní visí nad tím, které postavy se vrátí v nové řadě Chicago Fire. Všech pět původních herců – Jesse Spencer, Taylor Kinney, Eamonn Walker, Monica Raymund a David Eigenberg, měli smlouvu pouze na šest let. Podle dostupných informací produkční společnost již jedná se Spencerem a Kinneym o nových smlouvách. Zbylí tři nebyli před oficiálním prodloužením seriálu kontaktováni.

Největší otazník je okolo Monicy Raymund, která se dost možná v další sérii nevrátí. Její postava bude pravděpodobně součástí cliffhangeru ve finále vysílajícím se již dnes večer. U Walkera nebo Eigenberga by cliffhangery být neměly.

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře67zobraz všech 67 příspěvků
rigor mortis

rigor mortis

Rozumím. Tohle všechno jsou poměrně pochopitelné argumenty, na základě prosté lidské psychologie a...
před 5 roky
Litocha

Litocha

Souhlasím. Navíc teď mají tvůrci jen několik málo možností, jak pokračovat - a to se ještě okleští podle...
před 5 roky
juli

juli

Ktorá sa pravdepodobne nevráti, pretože to písala na twitter. I keď sa stále špekuluje, či náhodou len...
před 5 roky
Další články k tématu