12. 5. 2019

Seriálové osudy: This Is Us

Seriálové osudy: This Is Us

NBC dnes ruku v ruce s oznámením podzimního schématu odtajnila osud svého největšího hitu. O prodloužení This Is Us (Tohle jsme my) nikdy nebylo pochyb. Otázkou pouze zůstávalo, jak velké toto prodloužení bude.

A je opravdu, opravdu velké. Aktuálně nejsledovanější drama Velké pětky dostává trojnásobnou objednávku a dočká se čtvrté, páté a šesté série.

Během Upfronts padla otázka, zda šestá série bude poslední. Ředitel stanice Paul Telegdy uvedl: „Prozatím tuto otázku necháváme otevřenou. Tvůrce Dan Fogelman má pro seriál svůj pevný plán. Prozatím byl seriál prodloužen pro tři další série.“

Jediné, co zdržovalo oficiální prodloužení, byla nová smlouva pro Fogelmana. Produkční studio i stanice se jej snažila udržet, aby u seriálu zůstal, což se povedlo.

Pro This Is Us je to již druhé víceřadé prodloužení. Již v první řadě, když se ukázala tehdy novinka v celé své síle, si seriál vysloužil objednávku pro druhou a třetí řadu zároveň.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Martysek

Martysek

Já jsem také nedokoukala ani první sérii. Mě to tedy i bavilo, ale díly jsou na mě moc dlouhé, chce...
před 5 roky
Destinytte

Destinytte

Momentální série mě moc nebaví, předchozí jsem milovala. Trochu se bojím, co tam vymyslí...
před 5 roky
Litocha

Litocha

Mě to letos taky moc nebralo, ale posledních pár dílů se mi líbilo. Jsem docela zvědavá, co bude dál,...
před 5 roky
Další články k tématu